Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Νιόπλιας: "Είμαστε καλύτεροι! Αποδείξτε το"


Ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε στη σημερινή προπόνηση τους εννιά από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του και χτήπησε... καμπανάκι ενόψει ΠΑΟΚ. Φαβορί Σαριέγκι και Λάζαρος.  




"Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο. Το αντίθετο. Θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς δεν θα έχουμε το κόσμο στο πλευρό μας. Αν πριν το ματς έπρεπε να δώσουμε το 100%, τώρα πρέπει να δώσουμε το διπλάσιο των δυνατοτήτων μας", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: "Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και εντός του αγωνιστικού χώρου. Για αυτό και πρέπει να μπούμε δυνατά απο την αρχή, προκειμένου να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να μην την πατήσουμε" είπε ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Oι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Ζιλμπέρτο και Γκαρσία, που αποτελούσαν την πρώτη ομάδα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και στη συνέχεια έπαιξαν ποδοβόλλεϋ. Αυτό το γκρούπ των οκτώ παικτών μαζί με τον Τζόρβα θα είναι σίγουρα στην βασική ενδεκάδα κόντρα στον "Δικέφαλο του βορρά" στο άδειο ΟΑΚΑ.

Καντέ και Σαριέγκι «παίζουν» για μια θέση στο πλευρό του Μπουμσόνγκ, με τον Βάσκο να έχει σαφέστατο προβάδισμα, καθώς ο Καντέ έχει ακόμη τον γύψο στο χέρι και μπορεί να μείνει ακόμη και εκτός αποστολής. Για το αριστερό "φτερό" όλα δείχνουν ότι ο Κοζανίτης τεχνικός θα εμπιστευθεί τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που αναμένεται να επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και να κάνει ντεμπούτο στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις με πάσες, εξάσκηση στις σέντρες και στα τελειώματα, και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο, Γκοβού και Νίνης, ενώ στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Καπίνο, Ραντοβάνοβιτς και Μαχλελής από την ομάδα U-21.













Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog