Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ουζουνίδης: "Όπως με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τις Σέρρες"

Είναι ένα παιχνίδι αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό, που πρέπει να το κερδίσουμε. Το θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι...  



 αυτά τα δύο, τρία, επόμενα παιχνίδια θα μας δείξουν σε μεγάλο βαθμό τι μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο και με τις μικρές αποστάσεις που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη. Ετσι αποκτάς ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων", δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και πρόσθεσε:

"Δουλέψαμε στη διακοπή σε κομμάτια του παιχνιδιού. Το έχω πει ότι ξέρουμε τις αδυναμίες μας και μέσα από τη δουλειά προσπαθούμε να βελτιωθούμε κομμάτι, κομμάτι. Δεν μπορείς να τα φτιάξεις από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά έχουμε βελτιωθεί. Θέλουμε βελτίωση από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Μας λείπουν αρκετοί μεσοεπιθετικοί παίκτες, έχω όμως εμπιστοσύνη και στους υπόλοιπους που θα μπορέσουν να καλύψουν τα κενά. Είναι παίκτες του Ηρακλή και οι υπόλοιποι και θα ανταποκριθούν".


Ο τεχνικός του Ηρακλή ρωτήθηκε αν έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής:"Από τη διάθεση και τον τρόπο που δουλεύουν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δουλεύουν πολύ τα παιδιά. Δεν είμαι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Και να δουλεύεις, το αποτέλεσμα δεν έρχεται από τη μια στιγμή στην άλλη γιατί θέλει χρόνο και υπομονή".
Για το αν τον προβληματίζει η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε λίγες εβδομάδες στο θεσμό του κυπέλλου: "Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Κυριακής, για το κύπελλο έχουμε περιθώριο. Το καλό για εμάς είναι ότι παίζουμε Σάββατο, Τετάρτη, Κυριακή".
Για το αν υπάρχει μεγαλύτερο άγχος συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες: "Για μένα όλα είναι παιχνίδια τριών βαθμών. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και πήραμε τρεις βαθμούς, θα κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό και θα πάρουμε και σε αυτό το παιχνίδι τρεις βαθμούς. Δεν έχει καμία διαφορά. Αν δεν παίξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα μέσα στο γήπεδο. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο με τεχνίτες από τη μέση και μπροστά. Η απώλεια του Βρούτσινα είναι σημαντική αλλά έχει παίκτες και την ικανότητα να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε τον αντίπαλο για να κερδίσουμε τη μπάλα και να κάνουμε εμείς περισσότερες επιθέσεις".
Για τις επιλογές του στο χώρο της μεσαίας γραμμής: "Το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Καρλίνιος αλλά έχουμε δύο ακόμη μέρες και θα δούμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πρόβλημα σε αυτή τη θέση με τις απουσίες. Ο Ρομάν μέχρι στιγμής μου έχει δείξει ότι δεν είναι κλασικός αμυντικός χαφ".

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ηρακλή: "Στο 100% δεν είμαστε, έχουμε φτάσει σε κάποιους τομείς στο επίπεδο που θέλουμε. Σε κάποιους άλλους θέλουμε ακόμη μεγάλη προσπάθεια. Βασικός στόχος είναι όμως το αποτέλεσμα στης Κυριακής και δεν μπορείς να δουλέψεις σε κάποια σημεία αφήνοντας στην άκρη τα υπόλοιπα. Μέσα από τη δουλειά έρχονται κάποιοι παίκτες στα επίπεδα που θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα".
Για την κατάσταση του Γιάκομπ: "Συνήθως ο επιθετικός εξαρτάται από τους πίσω παίκτες. Εκείνοι πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο για να έρθουν στην κατάσταση που πρέπει. Όταν έρθει μπροστά η μπάλα θα έρθει και το γκολ. Δόξα τω Θεώ έχω υπομονή να περιμένω".




www.sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog