Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις παικτών του ΠΑΟΚ, του Δερμιτζάκη μετά το ΠΑΟΚ-Ντιναμό (1-0)


Δερμιτζάκης

"Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη για αγωνιστικούς  και ψυχολογικούς λόγους, γιατί θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα από τα οποία είδαμε και τα οφέλη.


 Οποιαδήποτε τακτική προσπαθούμε να έχουμε στο παιχνίδι μας έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ματς,τον αντίπαλο και αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Σήμερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτά που είπαμε τα κάναμε πράξη. Η Ντιναμό είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Είδα κάποια παιχνίδια της και ειδικά σε αυτό με την Βιγιαρέαλ ήταν πολύ καλή.
Γνωρίζαμε την τακτική του αντιπάλου, δουλέψαμε και στηθήκαμε και αμυντικά και επιθετικά με ένα συγκεκριμένο τρόπο, με στόχο να κρατήσουμε και το μηδέν, αλλά και να σκοράρουμε για να κερδίσουμε. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το συγκεκριμένο μάτς.
Εκτός της απουσίας του Λίνο είχαμε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές, αλλά τα παιδιά τα οποία μπήκαν έπαιξαν το μάξιμουμ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που ήταν ο δωδέκατος παίκτης.Τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη γιατί είναι μια μεγάλη αναγνώριση αυτά τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι έως τώρα αδικούσαμε τους ευατούς μας".

Για το ματς με τον Άρη, δήλωσε: "Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Πιστεύω να είμαστε καλά και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Σίγουρα πρέπει να χαρούμε το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια, γιατί οφείλουμε να συγκεντρωθούμε για το ματς της Κυριακής. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε και να το πάρουμε".



Ελ Ζαρ

"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, για την ομάδα και τους φιλάθλους. Περίμενα να ζήσω μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του είναι απίστευτοι, δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα". Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον 4ο όμιλο, μετά τη νίκη της Βιγιαρεάλ είπε: "Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να προκριθούμε, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων". Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον συμπολίτη: "Να δώσουμε στον κόσμο μας τη νίκη. Τη θέλει τόσο πολύ και πρέπει να του το δώσουμε αυτό το δώρο".



Μουσλίμοβιτς

"Αυτή η πρώτη θέση μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το ντέρμπι της πόλης.Όσον αφορά τη απόδοση, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Χαλαρώσαμε για ένα δεκάλεπτο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλοί".



Ιβιτς

"Ήταν πολύ σημαντικό ματς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα με προσόντα και ευτυχώς νικήσαμε και είμαστε πρώτοι. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία. Θα προσπαθήσουμε με σωστή δουλειά να παίξουμε καλύτερα".

Για τη σημασία της νίκης, είπε: "Είχε μεγάλη σημασία στην ψυχολογία μας, γιατί ήμασταν πολύ καιρό χωρίς νίκη. Είναι θετικό για την ψυχολογία μας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Για το γκολ που σημείωσε, είπε: "Εγω προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, αλλά είναι δύσκολο. Όταν σκοράρεις και η ομάδα νικάει 1-0 όλα είναι καλά. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ, δεν είμαι ακόμα ευχαρσιτημένος".

Για το ποιο στοιχείο είναι αυτό που διαφοροποιεί τις εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, είπε: "Στο πρωτάθλημα προσπαθούμε να πρεσάρουμε, να παίξουμε πιο επιθετικά, αλλά δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να κάνουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Είναι δύσκολο σε σύγκριση όπως παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια, είναι δύσκολο να σου βγει τέτοια αλλαγή γρήγορα".



Βιτόλο

"Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η τακτική που εφάρμοσε ο προπονητής και συγκεκριμένη η τακτική να περιμένουμε τον αντίπαλο και στη συνέχεια να χτυπήσουμε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στόχος μας είναι η πρόκριση. Σε κάθε γήπεδο θα παίζουμε για να νικήσουμε. Αυτή η ομάδα που νικήσαμε νίκησε τη Βιγιαρεάλ που ήταν το φαβορί του ομίλου. Ο αγώνας με τον Άρη είναι σημαντικός, η ομάδα θέλει να το κερδίσει αφενός ως δώρο στους οπαδούς, αλλά και για να αποκτήσει σταθερότητα στο πρωτάθλημα".





Βιεϊρίνια

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Αυτή ήταν η πρόθεσή μας, γιατί ξέραμε τη μεγάλη σημασία του αγώνα. Είχαμε τρία άσχημα αποτέλεσματα στο πρωτάθλημα, και αυτή η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τον Άρη στον οποίο η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει".

Κρέσιτς

"Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε την Ντιναμό. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Μπορώ να πω ότι έπαιξε ρόλο και η τύχη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να περάσουμε με επιτυχία από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει δρόμο ακόμα, πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog