Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις παικτών της ΑΕΚ και του Κόλα μετά το Ζενίτ-ΑΕΚ (4-2)

Κόλα: «Παίξαμε καλά μετά την αποβολή»


Κόλα

"Πέρα από το αποτέλεσμα, πέρα από το παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ήταν δύσκολα παίζοντας 11 εναντίον 10 και με το 2-0 και αυτό έγινε ακόμη πιο δύσκολο και εκεί θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.  



Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μετά το 2-0 μπόρεσαν να παίξουν ένα καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, τα γκολ που δεχτήκαμε βάζουν όλους εμάς στο καθήκον να μπορέσουμε βήμα-βήμα, μέρα-μέρα αυτά τα λάθη να τα διορθώσουμε και να τα βελτιώσουμε. Πολύ σημαντικός στόχος το παιχνίδι της Κυριακής και εκεί πλέον στρέφεται η προσοχή μας, με στόχο το αποτέλεσμα που είναι η νίκη".

Από τα αμυντικά λάθη ποιο είναι πιο δύσκολο να διορθωθεί
"Προσωπικά θεωρώ το πρώτο πράγμα για την ομάδα μας και τα ματς που ακολουθούν, πρέπει να δώσουμε καλύτερο βάρος στην αγωνιστική πειθαρχία όλων των παικτών. Δεν είναι μόνο οι αμυντικοί που ευθύνονται για αυτό. Υπάρχουν σε όλες τις γραμμές και θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αγωνιστική νοοτροπία και να μπορούν να μας κάνουν πιο αποτελεσματικούς στα επόμενα παιχνίδια".


Γιατί έκανε αλλαγή τον Σκόκο 
"Ήταν κάτι που και εγώ δεν θα το ᾿θελα να συμβεί. Η απόφαση της αλλαγής ήταν για να ξεκουραστεί και εγώ παρακαλώντας τον διαιτητή τρεις φορές, αλλά η απάντηση του ήταν "όχι" έπρεπε να γίνει αλλαγή. Θεωρώ όμως ότι ο Σκόκο όφειλε να δώσει το χέρι του στον συμπατριώτη του όταν έγινε αλλαγή.

Ο Σπαλέτι έχει φτιάξει σύνολο με συγκεκριμένη τακτική με πολύ καλή νοοτροπία. Κάθε παίκτης αποδίδει το ίδιο με αυτόν που λείπει. Ίσως ο Μπουκάροφ να είχε μεγαλύτερη διάθεση από τον Κερζάκοφ".




Μάκος

"Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα ακόμα και με 10 παίκτες. Θα περάσουμε σίγουρα στην επόμενη φάση. Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε, γιατί έχουμε την Ξάνθη μπροστά μας. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας. Δεχόμαστε εύκολα γκολ -και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη- και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Ήμασταν και άτυχοι. Δεν φταίει μόνο η άμυνα για την αμυντική λειτουργία. Θα βελτιωθεί και αυτό".
Νασούτι 

"Η μπάλα βρήκε στο χέρι του και είναι άδικο, γιατί μετά αναγκάστηκα να τον σταματήσω. Ήταν μια άδικη απόφαση, που σημάδεψε το παιχνίδι. Κρίμα γιατί σε εκείνο το σημείο παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε δυνατότητες για να αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις. Έχουμε προοπτικές και στον αγώνα με την Ξάνθη θα είμαστε πολύ καλύτεροι".
Τζιμπούρ

"Πάνω που είχαμε σηκώσει κεφάλι, έγινε αυτή η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Τρώμε εύκολα γκολ στα πρώτα λεπτά, κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Αν γίνει αυτό θα έχουμε ξεπεράσει όλα τα προβλήματα. Τώρα να γυρίσουμε σελίδα και να κρατήσουμε μόνο τα καλά".
Λυμπερόπουλος 

Η ομάδα έδειξε ότι έχει τεράστιες δυνατότητες. Έχει ποιότητα, αρκεί βέβαια να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Να έρθει από τη Δευτέρα ένας προπονητής που θα βοηθήσει αυτή την ομάδα να βρει το δρόμο της. Ξεκινήσαμε χωρίς αυτοσυγκέντρωση, όμως παρά το 2-0 καταφέραμε και πήραμε τη μεσαία γραμμή. Παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Η φάση του πέναλτι ήταν πέρα για πέρα άδικη και κόντρα σε μια δυνατή και δουλεμένη ομάδα με ποιότητα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχει ευρωπαϊκή προοππτική, αλλά πρώτα να βρούμε τον καλό δρόμο στο πρωτάθλημα".
Αραμπατζής

"Δεν περιμέναμε να δεχθούμε γκολ τόσο γρήγορα. Δεύτερο γκολ στη δεύτερη φάση. Μετά όμως παίξαμε πολύ καλά και πιστέψαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο 3-1 κρίθηκε το ματς και ήταν άδικο, γιατί έγινε χέρι. Στο β΄ ημίχρονο είπαμε να μη ρισκάρουμε. Το επόμενο ματς την Κυριακή να το κερδίσουμε πάση θυσία, να ανέβουμε ψυχολογικά και μετά υπάρχει και η διακοπή, να ηρεμήσουμε και να επανέλθουμε πιο δυνατοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog