Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κρίσιμη συνάντηση ανθρώπων της Πόρτσμουθ με τον Ντιόπ



Εξελίξεις ενδέχεται να περιλαμβάνει η σημερινή (7/7) ημέρα σε ό,τι έχει να κάνει με το… σίριαλ του Πάπα Μπούπα Ντιόπ στην ΑΕΚ. Η πλευρά του Σενεγαλέζου μέσου θα έχει συνάντηση σήμερα με τη διοίκηση της Πόρτσμουθ για την υπόθεση αποδέσμευσής του και σε αυτή ενδέχεται να δώσει το ''παρών'' και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Πάντως, οι ''πομπέις'' παραμένουν αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, ενώ φήμες των τελευταίων ωρών ανέφεραν ότι είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν μέχρι και 1 εκατ. ευρώ. Τα γεγονότα επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Ανδρέας Ανδρονίκου. ''Δεν έχει αλλάξει κάτι. Συναντηθήκαμε με τους μάνατζέρ του σήμερα (σ.σ.: χθες), αλλά δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Οι εκπρόσωποι του Ντιόπ θέλουν να μείνει ελεύθερος, αλλά δεν το δεχόμαστε. Τους ξεκαθαρίσαμε πως θέλουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για να φύγει'', δήλωσε στην εφημερίδα ''SportDay'' και συμπλήρωσε: ''Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα έχουμε κι άλλο ραντεβού και είναι πιθανό να είναι παρών και ο Ντιόπ σε αυτό''.
Πάντως, αν χαλάσει η μεταγραφή του Ντιόπ, στην ''Ένσωη'' είναι πιθανό να ασχοληθούν με την περίπτωση του Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog