Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κατά 99% έτοιμη η Τούμπα!


Οκτώ ημέρες απέμειναν μέχρι τις 15 Ιουλίου, που θεωρητικά είναι η καταληκτική ημερομηνία για να ολοκληρωθούν τα έργα που κάνουν οι "ασπρόμαυροι" στην Τούμπα, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδό τους να υποδεχτεί τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας για τη σεζόν 2010-2011. Ο χρόνος είναι πλέον λιγοστός, όμως, στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο.

"Η μέχρι τώρα πορεία των εργασιών, αλλά και από τις διαβεβαιώσεις που έχουμε από την εταιρεία που τις έχει αναλάβει, μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι ότι τα έργα θα τελειώσουν μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία. Ίσως, μάλιστα, να ολοκληρωθούν και λίγο νωρίτερα!", δήλωσε την Τετάρτη (7/7) επί του θέματος στον "Sport 103" ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Για να προσθέσει: "Είμαστε κατά 99% βέβαιοι ότι οι εργασίες στο γήπεδο θα είναι ολοκληρωμένες όταν πρέπει, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για τη διεξαγωγή των ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας στη φυσική της έδρα. Θέλουμε στην Τούμπα να γίνουν αυτά τα παιχνίδια και πιστεύουμε ότι έτσι θα συμβεί τελικώς".

Το βασικό ζητούμενο για τους "ασπρόμαυρους" είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες υποστύλωσης των κερκίδων 7 και 8, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για την ασφάλεια των φιλάθλων που φιλοξενούνται εκεί. Αν επιτευχθεί αυτό, τότε όλα τα υπόλοιπα βελτιωτικά έργα υπολογίζεται ότι θα τελειώσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα η UEFA, αλλά και η TEAM, να ανάψουν το πράσινο φως για τη χρησιμοποίηση της Τούμπας.

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ειδοποίηση για νέα επίσκεψη "επιθεωρητών" στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο, όμως, πιθανόν να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς πλησιάζει η κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του "Δικέφαλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog