Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010


Μία εβδομάδα βρίσκεται στο δυναμικό της Μπρεστ ο Φίλιππος Δάρλας και έχει είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το γαλλικό ποδόσφαιρο και όσα έχει αντικρύσει μέχρι τώρα.
Ακολουθεί η συνέντευξή του σε γαλλικό Τύπο:

"Αισθάνομαι άνετα εδώ, όλοι στην ομάδα με έχουν δεχτεί σαν οικογένεια και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή. Για την ώρα επικοινωνώ στα αγγλικά με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, αλλά θα αρχίσω μαθήματα γαλλικών".

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: "Δεν είχα χρόνο να διαπιστώσω τις πολιτιστικές διαφορές ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα. Αυτό που μου έχει λείψει είναι το ελληνικό φαγητό, αφού στη Γαλλία δεν βρίσκεις σουβλάκι και μουσακά, αλλά δεν ανησυχώ γιατί σύντομα η σύντροφός μου θα έρθει στη Γαλλία και θα τρώω και πάλι ελληνικό φαγητό". Σχετικά με το επίπεδο του γαλλικού ποδοσφαίρου, ανέφερε: "Το γαλλικό ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και ανταγωνιστικό. Υπάρχουν περισσότερες δυνατές ομάδες και το επίπεδο είναι συνολικά ψηλότερο. Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο πέντε ή έξι δυνατές ομάδες. Παράλληλα το γαλλικό πρωτάθλημα έχει περισσότερους καλούς παίκτες και συνδυάζει δύναμη και ταχύτητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog