Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού ο Βασιλακάκης



Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασιλακάκη Κώστα. Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού πραγματοποίησε την προπόνηση του Σαββάτου και την Κυριακή θα αναχωρήσει την υπόλοιπη αποστολή για το 2ο στάδιο προετοιμασίας στην Νάουσα".

Το βιογραφικό του προπονητή:
Ο Κώστας Βασιλακάκης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1957 στην Κομοτηνή και ως ποδοσφαιριστής προσέφερε τις υπηρεσίες του για περίπου 15 χρόνια στη Δόξα Δράμας της οποίας αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην Α! Εθνική κατηγορία.
Η προπονητική του καριέρα όσον αφορά τα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών ξεκίνησε με την Δόξα Δράμας ενώ την σαιζόν 2005-2006 βρίσκεται στον Πανθρακικό τον οποίο και φτάνει στην άνοδο στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας.
Στον Πανθρακικό επιστρέφει πάλι τον Δεκέμβριο της σαιζόν 2006-2007 και μένει για 1,5 χρόνο τελειώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς γράφει και αυτός το όνομα του στην χρυσή βίβλο του Πανθρακικού που δεν είναι άλλο από την άνοδο στο πρωτάθλημα της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog