Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Το κοντέρ έγραψε 19203 διαρκείας


Λίγο πριν συμπληρωθούν οι 20.000 πωλήσεις σταμάτησε φέτος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το τελικό νούμερο να διαμορφώνεται στα 19203.Με μία πρώτη ανάγνωση πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό που αποδεικνύει τη δυναμική του ΠΑΟΚ ακόμα και στους δύσκολους, οικονομικά, καιρούς που ζούμε. Είναι όμως παράλληλα γεγονός ότι πέρυσι πουλήθηκαν περισσότερα μπλοκ (21100).
Οπως και να έχει πάντως, τα χρήματα που αποκόμισε η ΠΑΕ από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ήταν τα μοναδικά που μπήκαν στα ταμεία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Με άλλα λόγια ο κόσμος του ΠΑΟΚ στήριξε και πάλι έμπρακτα την ομάδα, σε ένα διάστημα κατά το οποίο δεν μπορούσε να υπάρξει άλλη πηγή εσόδων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 19.203 εισιτήρια.
Ο πρόεδρος κ. Θόδωρος Ζαγοράκης και τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της ομάδας, που σε μια δύσκολη εποχή, απέδειξαν ότι είναι δίπλα στην ομάδα και παραμένουν συμμέτοχοι στην αγωνιστική και οικονομική αναγέννηση του ΠΑΟΚ.
Μετά τιμής,
Ο πρόεδρος & το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog