Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Φιλικός αγώνας:Μακεδονικός-Ηρακλής 3-1 !!!!!!

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι στην Πολίχνη με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Τραγικά λάθη στην άμυνα τα οποία στοίχησαν και έδειξαν πως ο Γηραιός χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές!!
Οι "κυανόλευκοι" μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα δέχθηκαν τρία γκολ που προήλθαν από λάθη της άμυνας.


Στο
33’ ο Αναστασίου πέρασε από Καρλίνιος και Τουπάλσκι, κάνει ατομική προσπάθεια, εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα και με σουτ από κοντά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» της Θεσσαλονίκης διπλασιάζουν τα τέρματά τους. Ο Σαχινίδης εκμεταλλεύεται νέα λάθη της άμυνας του Ηρακλή, βγαίνει τετ-α-τετ, περνάει και τον Μπαντή και κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 41ο λεπτό με την άμυνα του Ηρακλή να μην έχει καμία συνοχή. Ο Σπαθάρας δίνει στον Αναστασίου που είναι μόνος του, τετ-α-τετ, με τον Μπαντή και δεν δυσκολεύεται να ανεβάσει το σκορ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές και των δύο ομάδων προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αισθητά. Το μόνο που κατάφερε ο Γηραιός ήταν να μειώσει το σκορ σε 3-1 στοπ 87’ με γκολ του Βέλλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog