Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Βρύζας: "Έκανα λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη"





Όπως ήταν φυσικό, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Παύλου Δερμιτζάκη (Παρασκευή 23/7), παρόντος του Ζήση Βρύζα έγιναν αρκετές ερωτήσεις προς τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με όλα όσα προηγήθηκαν και οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Μάριο Μπερέτα, για την προσωπική του ευθύνη επί του θέματος, όπως και για τα όσα ακούστηκαν περί της απόφασής του στη Γερμανία να παραιτηθεί.



Για την επιλογή και το "διαζύγιο" Μπερέτα: "Είναι φανερό ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα είναι η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας της, όπως κι η νοοτροπία. Αυτό πίστευα. Ότι η επιλογή προσώπων είναι δευτερεύον στοιχείο. Τελικώς, κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την πρόσληψη του προηγούμενου προπονητή και δηλώνω ευθέως ότι έκανα λάθος. Τώρα, όμως, νομίζω ότι η επιλογή μας είναι η σωστή. Μιλώντας με τον κ. Δερμιτζάκη έχω την αίσθηση ότι καταλαβαίνει καλύτερα τι έχουμε κάνει σε αυτό το διάστημα. Βάζοντας τα δικά του στοιχεία, πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε".


Για το αν δήλωσε παραίτηση στη Γερμανία κι αν θεωρεί ότι το διαζύγιο με τον Μπερέτα είναι δικό του "άδειασμα" από τον Θόδωρο Ζαγοράκη: "Είναι ψευδές ότι δήλωσα παραίτηση. Όσο για το δεύτερο ερώτημα, έχω να απαντήσω ότι η αλυσίδα που έφερε κάποια αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα είναι έργο πολλών παραγόντων και ανθρώπων, που είχαν ως πρωτεργάτη τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Το μόνο που μπορούν να φέρουν τέτοιες κουβέντες είναι κακό και κάνουν κακό στον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Εγώ είμαι 100% διατεθειμένος να το κάνω".


Για τις επιλογές παικτών που έγιναν αυτό το καλοκαίρι, τόνισε: "Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή. Θα πρέπει να προστατεύσω τα εσωτερικά μας και γι' αυτό το λόγο θα σας πω ότι η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λίγο τη συγκεκριμένη περίοδο του καλοκαιριού. Κάθε απόφαση που πήραμε, όμως, την πήραμε με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ".


Για το αν ο Γκαρσία έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο με τον Μπερέτα: "Δεν συμπίπτει με τη λειτουργία μας και τις αρχές μας κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε περίπτωση να παίρναμε τέτοια απόφαση, επειδή ένας παίκτης θα είχε αντίθετη άποψη για τον προπονητή. Οι ενδοιασμοί μας υπήρχαν πριν γίνει αυτό με τον Γκαρσία".
Όσο για το επεισόδιο με τις "ζαλάδες" του Γκαρσία: "Δεν ήταν ατυχές γεγονός. Ήταν λάθος του Γκαρσία και θα τιμωρηθεί ανάλογα. Δεν παύει, όμως, να είναι μέρος ομάδας και θα υπολογίζεται κανονικά. Δεν άλλαξε ο Μπερέτα, όμως, επειδή ένας παίκτης είχε τέτοια αντίδραση".


Για το θέμα της πιθανής αποχώρησης από την ομάδα του Νίκου Αραμπατζή: "Είναι ανοικτό το θέμα του Αραμπατζή. Είχαμε κρούση πριν αρκετό καιρό από δύο ομάδες. Αυτή τη στιγμή, όμως, είναι στον αέρα η υπόθεση, πρέπει να το δούμε. Ο Αραμπατζής έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση ήταν να αποχωρήσει. Δεν το δέχτηκε τη δεδομένη στιγμή και προτίμησε να μείνει. Πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά".


Για το κόστος του τεχνικού τιμ και την αποζημίωση Μπερέτα: "Είναι στο πλαίσιο των υπολογισμών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog