Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

6η αγωνιστική play off:Άρης-ΠΑΟΚ 3-2


Σε ένα χορταστικό ντέρμπι ο Αρης νίκησε δίκαια 3-2 τον ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Europa League στις 29 Ιουλίου.
Ο Αρης μόλις στο 12ο λεπτό είχε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Μαλεζάς προσπάθησε να κόψει σέντρα του Χαβίτο από τα αριστερά και με κεφαλιά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ βρήκε την απάντηση στο 23' με τον Παπάζογλου (στο ξεκίνημα της φάσης είναι οφσάιντ), ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια έστειλε την μπάλα στο σωστό τέρμα για να κάνει το 1-1.
Ο Τσιρίλο στο 45ο λεπτό σκόραρε με πέναλντι και όλοι έτρεξαν στον πάγκο και αφιέρωσαν το τέρμα στον Πορτογάλο τεχνικό.Ενδιάμεσα, ο Αρης είχε πάρει ξανά το προβάδισμα, αλλά δεν το διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Το γκολ προήλθε από τον Χαβίτο στο 32', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα την κάθετη πάσα του Μεριέμ.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με πέναλντι, όπως και το πρώτο.
Συγκεκριμένα, στο 63ο λεπτό ο Αρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Εντίνιο, ο Κάμπορα ανέλαβε την εκτέλεσή του και ευστόχησε συνεχίζοντας την παράδοση που έχει να βάζει γκολ κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά (αισίως φέτος έφτασε τα 3).
Ετσι φτάσαμε στο τέλος του ματς και των play off το οποίο βρήκε τον Αρη να πανηγυρίζει την νίκη και την τρίτη θέση στα πλέι οφ, την ίδια ώρα που ο Φερνάντο Σάντος αποχαιρετούσε τον ΠΑΟΚ με ήττα, έχοντας όμως κάνει τη δουλειά του (έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) μια χαρά.


Διατητής: Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: Χ.ΑΚΡΙΒΟΣ, Χ.ΜΠΑΛΤΑΣ



Συνθέσεις
Άρης:
Μίχαλ Πέσκοβιτς, Κάρλος Αράνο, Ευθύμης Κουλουχέρης, Νταρσί Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Καμίλ Μεριέμ (43' Ίαν Ντέιλι), Νάτσο Γκαρσία, Νταρίο Φερνάντες, Φρανσίσκο Χαβίτο, Χαβιέρ Κάμπορα (80' Χρήστος Αραβίδης ), Φρέντι Αντού

Π.Α.Ο.Κ.:
Ντάριο Κρέσιτς , Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μπρούνο Τσιρίλο, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Ολιβιέ Σορλέν, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αρνάλντο Εντίνιο, Λούσιο Φιλομένο, Θανάσης Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog