Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

5η αγωνιστική play off:Ολυμπιακός-Αρης 0-0


Σε ένα κακό παιχνίδι με πολλές προσωπικές μονομαχίες, Ολυμπιακός και Αρης έμειναν στο 0-0.
Ο Ολυμπιακός ήθελε οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς για να σιγουρέψει τη 2η των play off και για να φύγει η γκρίνια και η μιζέρια που κυριαρχούσε στο στρατόπρδο των "ερυθρόλευκων".Όμως για ακόμη μια φορά δεν τα κατάφερε.
Απ' την άλλη είδαμε έναν Αρη που να μη θέλει να ρισκάρει πολύ και να πάρει το καλύτερο δυνατό.Επίσης ο Άρης δεν εκμεταλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που έιχε από το 38' (κόκκινη ο Ζεβλάκοφ) μέχρι το 78' που αποβλήθηκε και ο Νασούτι.
Ο Άρης, καλά στημένος στα μετόπισθεν, έψαχνε τις αντεπιθέσεις με τους ταχείς Κάλβο και Χαβίτο. Όμως η μπάλα σε σπάνιες περιπτώσεις έφτασε μέχρι τους Κάμπορα και Ντέιλι. Αυτό γιατί Φερνάντεζ και Γκαρσία, ως κεντρικοί μέσοι, είχαν ρόλους ανασταλτικούς από τον άξονα. Έκαναν πάντως καλά τη δουλειά τους, εξουδετερώνοντας κάθε προσπάθεια επίθεσης από τους "ερυθρόλευκους".
Ο Μπάντοβιτς είχε φορτώσει την αρχική ενδεκάδα με επιθετικογενείς παίκτες, αλλά από ουσία... Ένα σου του Μήτρογλου στο 15' και μια κεφαλιά του Όσκαρ ένα τέταρτο αργότερα (31') απλώς επιβεβαίωσαν ότι ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι τον έλεγχο.
Η δίκαιη αποβολή του Ζεβλάκοφ στο 38' (για χτύπημα εκτός φάσης στον Γκαρσία) δεν... άλλαξε τον Άρη. Ο Κούπερ δεν ρίσκαρε - δεν είχε άλλωστε πολλές επιλογές, και το τέμπο της αναμέτρησης παρέμεινε σε χαμηλούς τόνους. Ανήμπορη να επιτεθεί ορθολογικά η ομάδα του Μπάντοβιτς, προσπαθούσε με προσωπικές ενέργειες και πολλές φορές... καταχρήσεις να ανακαλύψει διόδους απέναντι στο κιτρινόμαυρο τείχος. Βρήκε μόνο αφότου ο Νασούτι αποβλήθηκε στο 78' (με δύο κίτρινες κάρτες σε τέσσερα λεπτά).
Αλλά είχε ήδη αναλάβει δράση ο Σηφάκης που εξουδετέρωσε τόσο το επικίνδυνο σουτ του Λούα Λούα όσο και τις σέντρες που κατά κύματα έσκαγαν στην περιοχή του από τις πτέρυγες. Παρόλο μάλιστα που ο Άρης σπάνια έβγαινε μπροστά, ήταν η ομάδα που έχασε την ευκαιρία του ματς. Σέντρα του Αραβίδη από δεξιά, ο Κάμπορα από μισό μέτρο πλάσαρε άουτ στο 91'.


Διαιτητής: Ντάκος
Βοηθοί: Γκάγκας, Γούκος

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός:
Ράφαελ Ούρκο Πάρντο, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τάσος Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Κριστιάν Λεντέσμα, Γκονσάλες Οσκαρ, Σεαρένσε Ντουντού, Κώστας Μήτρογλου, Ματ Ντάρμπισιρ (54' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Λομάνα Λούα Λούα

Άρης:
Μιχάλης Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Ευθύμης Κουλουχέρης, Κάρλος Αράνο, Κριστιάν Νασούτι, Τόνι Κάλβο (82' - Γραικός), Νταρίο Φερνάντες, Νάτσο Γκαρσία, Ίαν Ντέιλι (61' Χρήστος Αραβίδης ), Φρανσίσκο Χαβίτο, Χαβιέρ Κάμπορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog