Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

5η αγωνιστική play off:ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0

Ο βαθμολογικά αδιάφορος ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ στην Τούμπα με 1-0 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play off.
Βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο ματς. Το μόνο που ήθελαν οι γηπεδούχοι ήταν να κερδίσουν την ΑΕΚ στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που γέμισε ξανά την Τούμπα. Από την άλλη πλευρά, οι κιτρινόμαυροι ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης των πλέι οφ, αλλά και για να αλλάξουν λίγο το κλίμα στην ομάδα και τον κόσμο.
Βέβαια, το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε αυτό του πρώτου γύρου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είχε ρυθμό, οι παίκτες είχαν διάθεση και η εξέδρα είχε παλμό.
το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στο 48' ο Σνάουτσνερ ανατρέπει τον Σκόκο και η ΑΕΚ
κερδίζει πέναλτι. Ο Αργεντινός, όμως, δεν καταφέρνει να σκοράρει με τον Κρέσιτς να κρατάει το μηδέν στην εστία του.
Δεν πέρασαν πολλά λεπτά, συγκεκριμένα δύο πέρασαν, για να έρθει το θαυμάσιο γκολ του Μουσλίμοβιτς για να πάρει φωτιά η Τούμπα. Ο Βόσνιος άνοιξε το σκορ με θαυμάσιο τρόπο και η ΑΕΚ άρχισε να τρέχει για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μήπως και καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Το γκολ του Μουσλιμοβιτς μπήκε στο 51'

Διατητής: Μ.ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ
Βοηθοί: Γ.ΠΑΝΟΥ, Χ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Συνθέσεις:
Π.Α.Ο.Κ.:
Ντάριο Κρέσιτς , Μπρούνο Τσιρίλο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (73' Αρνάλδο Εντίνιο), Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Γιώργος Φωτάκης, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (71' Θανάσης Παπάζογλου), Αντελίνο Βιεϊρίνια (84' Βασίλης Κουτσιανικούλης)

Α.Ε.Κ.:
Σεμπάστιαν Σάχα, Κώστας Μανωλάς , Νίκος Γεωργέας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γρηγόρης Μάκος (69' Ισμαέλ Μπλάνκο), Περέιρα Λεονάρντο (59' Γκουστάβο Μαντούκα), Σάνελ Γιάχιτς, Παναγιώτης Λαγός, Ιγκνάσιο Σκόκο, Κρίστιαν Νέμεθ (77' Ρότζερ Γκερέιρο ), Ραφίκ Τζιμπούρ


Δείτε τα highlights του αγώνα (γκολ, φάσεις και απόκρουση πέναλντι):






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog