Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Σε πρώτο πλάνο ο τερματοφύλακας

 
 
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει του Ιανουαρίου και των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.



 
Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν σε δύο θέσεις, αυτή του ακραίου επιθετικού, αλλά και κυρίως σε αυτή του τερματοφύλακα, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Κοστάνσο.


Πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι να έρθει στην ομάδα ένας αξιόλογος γκολκίπερ, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός και μαζί με τον Μέγκιερι θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο.

Επίσης, κάτι ανάλογο ισχύει και για έναν ακραίο επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να κάνει μια πολύ καλή τριάδα με τους Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Μέχρι στιγμής στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά φτάνουν πολλές προτάσεις παικτών, με την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει σε κάποιο όνομα.

Ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ο πρόεδρος των Περαιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης και θα μιλήσει με τον τεχνικό της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ανοιχτός ο δανεισμός του χαβίτο

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμη θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ο δανεισμός κάποιων παικτών.

Οι Γιάννης Ζαραδούκας, Αλεξάνταρ Κατάι και Σουμπίνιο θα παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Σουμπίνιο και ο Ζαραδούκας βρίσκονται στο μεταγραφικό "στόχαστρο" των Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, με τον τελευταίο να είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Ηπείρου, ενώ τον Κατάι τον θέλει η Βοιβοντίνα.

Όσον αφορά τον Φρανθίσκο Χαβίτο, η Κέρκυρα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά οι "ερυθρόλευκοι", δεν έχουν καταλήξει οριστικά στο αν χρειάζεται να μείνει στον Πειραιά ή όχι.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog