Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Στοίχημα!



Άρσεναλ-Φούλαμ, με τους «κανονιέρηδες» να αποτελούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ειδικά με ένα Φαν Πέρσι σε δαιμονιώδη κατάσταση.



Ο Ολλανδός τους έχει πάρει από το χέρι και τους οδηγεί στην κούρσα της Premiership με 13 γκολ σε 12 αγωνιστικές και γιατί να μην το κάνει σε ακόμη μία. Το ενδεχόμενο να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1,66 από την bet365. Όταν ξεκινάει βασικός πάντως απέναντι στη Φούλαμ, το καταφέρνει! Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και απέναντι στην ομάδα του Βενγκέρ έχουν πολύ κακή παράδοση, με μία μόλις νίκη σε εννέα αναμετρήσεις. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1,44 από την bet365.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιουκάστλ, με τους γηπεδούχους να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση ασφαλείας από την κορυφή και συγχρόνως να προσδοκούν στραβοπάτημα της συμπολίτισσας Σίτι στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» για να τη φτάσει στους 2 βαθμούς. Έχουν σημαντικές απώλειες –εκ των οποίων πολύ πιθανή και αυτή του Ρούνεϊ- αλλά μία πολύ καλή παράδοση απέναντι στους φιλοξενούμενους, μετρώντας μόνο ήττες στα τελευταία 15 παιχνίδια που συναντήθηκαν. Η Νιουκάστλ ακολουθεί μία εντυπωσιακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μόλις μία ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σίτι. Το κακό γι’ αυτήν είναι ότι δύσκολα βρίσκει δίχτυα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ και οι «μπέμπηδες» καλά κρατούν το μηδέν στις περισσότερες από τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους. Από το κουπόνι στοιχήματος, ο άσος καλή αλλά φτωχή επιλογή, σε απόδοση 1,40 από την bet365, καλύτερο το ποντάρισμα σε ακριβές σκορ, με το 1-0 και 2-0 να προσφέρονται σε απόδοση 7,50 και 6,50 από την bet365, αντίστοιχα.


Τσέλσι-Γουλβς, με τους «μπλε» να βάζουν στοίχημα τη νίκη που θα ξαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο της. Τα ντέρμπι δεν της πάνε πολύ φέτος, απόδειξη το τελευταίο με τη Λίβερπουλ, όπου αν και εντός έδρας ηττήθηκε με 1-2. Στο «Στάνφορντ Μπριτζ» σκοράρει πάντα, όμως συγχρόνως δέχεται από όλες τις ομάδες που το έχουν επισκεφτεί. Το G/G προσφέρεται σε απόδοση 2,00 από την bet365. Απέναντι στους «λύκους» πάντως ο άσος είναι πολύ πιθανός (προσφέρεται σε απόδοση 1,22 από την bet365), γεγονός που ενισχύεται και από την πορεία τους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Κινούνται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν δει τρίποντο μόνο μία φορά στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog