Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον Λιούμπομιρ Φέισα! Ο Σέρβος υπέστη μερική ρήξη έξω μηνίσκου και μένει για αρκετό διάστημα εκτός! Χωρίς Ιμπαγάσα και Γέστε στην Τρίπολη.



Ρήξη έσω μηνίσκου ο Φέισα
Νέο ραντεβού με την ατυχία είχε φέτος στον Ολυμπιακό ο Φέισα. Ο Σέρβος που ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο!Όπερ σημαίνει ότι θα μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.


Εκτός και Ιμπαγάσα, Γέστε
Από εκεί και πέρα οι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» καλά κρατούν στον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα αν και έκανε κανονικά προπόνηση με την ομάδα έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γέστε που αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της, λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο.
Oι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (στις 10:30).

gazzetta.gr