Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο Τζίγγερ περιμένει, δεν ψάχνει λύση

 
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα ζητήσει εγγυήσεις από οποιονδήποτε του "χτυπήσει την πόρτα" για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν βάζει διορίες και χρονικά όρια από τη στιγμή που ο ίδιος δεν πρόκειται να αποκομίσει το παραμικρό όφελος.
Πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι φωνές μέσα και έξω από τον Παναθηναϊκό, που ζητούν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να δώσει διορία στον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ή να βάλει όρους και ρήτρες στον εκπρόσωπο του, Βλάση Τσάκα. Επικαλούνται ως αιτιολογία τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από το ζήτημα και τις διαστάσεις που έχει πάρει σε ιστοσελίδες και σε μέσα ενημέρωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Από την πλευρά του όμως, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να βάλει κανενός είδους προϋπόθεση στο deal. Εφόσον δεν πουλάει, αλλά χαρίζει το ποσοστό του (54,7%), δεν έχει τη δυνατότητα να κλείσει την πόρτα σε κανέναν και απλά θα ζητήσει οικονομικές εγγυήσεις. Μοναδικό του μέλημα είναι να εξασφαλίσει ότι θα παραδώσει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ σε άνθρωπο με ευρωστία και όχι στον πρώτο τυχόντα.


Δεν έχει δίλημμα
Όπως επισημαίνει το περιβάλλον του Τζίγγερ, αυτός κάλλιστα θα μπορούσε να "παρατήσει" τις μετοχές του και να αποχωρήσει, χωρίς να διασφαλίσει την επόμενη μέρα. Από την άλλη, δεν έχει την πρόθεση να δώσει λύση αναζητώντας επενδυτή και για αυτό δεν βάζει όρους στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ ή αύριο στην Arboris Capital και σε άλλον ενδιαφερόμενο. "Όποιος εμφανίσει οικονομικές εγγυήσεις, πήρε την ομάδα" αναφέρουν συνεργάτες του.

Για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη η κατάσταση είναι απλή. Ο ίδιος έχει "τελειώσει" για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν επιθυμεί να μπλέξει ο σύλλογος σε περιπέτειες, για αυτό ζητάει αποδείξεις από τον επίδοξο ιδιοκτήτη. Ωστόσο δεν αντιμετωπίζει δίλημμα και θεωρεί ότι η στάση του είναι ξεκάθαρη: ο ίδιος πλέον δεν ασχολείται. Δηλαδή δεν θα μπει στη διαδικασία να απαξιώσει πρόταση, να βάλει όρους ή να πάει προσωπικά εκείνος στον κάθε ενδιαφερόμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog