Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η ώρα του χρήματος



Η εβδομάδα των αποδείξεων για τον Παναθηναϊκό. Οι κινήσεις Βαρδινογιάννη και η ώρα του "ζεστού" χρήματος. Διαβάστε ακόμη στο άρθρο του Γιώργου Τριανταφυλλίδη τι γίνεται με την άφιξη του Σαουδάραβα πρίγκιπα στην Αθήνα.


Η προθεσμία που έδωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να έρθει το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα έληξε και για την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή ζήτημα ύπαρξης επίσημης προσφοράς.
Λογικό αλλά η πόρτα δεν έχει κλείσει οριστικά στον υποψήφιο επενδυτή. Και για να ανοίξει και πάλι, τα βήματα που απαιτούνται είναι απλά: πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα στον δικηγόρο, εγγυητική τραπέζης 20 εκ. ευρώ και άφιξη του ίδιου του πρίγκιπα στην Αθήνα.
 
Απλά πράγματα, αν γίνουν αυτές οι κινήσεις θα προχωρήσει η υπόθεση. Κοινώς είναι η ώρα του ζεστού χρήματος και εφόσον μπουν τα 20 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στο σύλλογο.
Ο Βλάσης Τσάκας και ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος δηλώνουν πως το πληρεξούσιο θα έρθει τη Δευτέρα λόγω της αργίας που υπάρχει στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα ο κ. Τσάκας προαναγγέλλει πως ο πρίγκιπας θα καταθέσει σε μετρητά το αρχικό ποσό των 20 εκ. ευρώ και υπολογίζει ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα έρθει ο ίδιος στην Αθήνα για να δώσει και συνέντευξη τύπου.

 
 
 
Η αποκάλυψη του διπλωματικού διαβατηρίου του πρίγκιπα Σουλτάν, αποδεικνύει ότι ο πρίγκιπας είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι φάντασμα! Το θέμα είναι αν η πρόταση που κατατέθηκε την περασμένη Δευτέρα, θα γίνει πράξη.
Ο κομιστής της πρότασης μπορεί να ξενίζει αλλά πλέον ήρθε η ώρα του ζεστού χρήματος και των 20 εκ. ευρώ και την ερχόμενη εβδομάδα θα κριθεί αν είναι υπαρκτή η πρόταση του πρίγκιπα Σουλτάν.

 
Ο εκπρόσωπος του επενδυτή από τη Σαουδική Αραβία, εμφανίστηκε σίγουρος για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, μολονότι όπως υποστηρίζει ορισμένοι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Το editorial του Contra.gr για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

"Κάποιοι δεν θέλουν να γίνει το deal"
Παραχωρώντας δηλώσεις σε αθλητική εφημερίδα, ο Βλάσης Τσάκας, τόνισε πως υπάρχουν ορισμένοι που δεν επιθυμούν την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον φερόμενο Άραβα επενδυτή και τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, διευκρίνισε πως υπάρχει χρόνος μέχρι και τη Δευτέρα για θετική έκβαση της υπόθεσης. 

Κύριε Τσάκα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει ότι βάζει τέλος στην ιστορία, μια και η διορία έληξε.
"Εγώ αυτό που σας λέω είναι ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα! Ο πρίγκιπας θέλει να τελειώνουμε σύντομα και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα οι δικηγόροι θα έχουν την εξουσιοδότηση και θα προχωρήσουμε το deal για τον Παναθηναϊκό. Θα δώσουμε απαντήσεις", τόνισε αρχικά στη Sportday.

Τι εννοείτε;
"Ο πρίγκιπας δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα. Έχουμε κάνει μια ξεκάθαρη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο να κάνουμε, δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Αν ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτική πρόταση, ας μας το πει. Αμφιβάλλω. Ο πρίγκιπας, όταν θα έρθει στην Ελλάδα, θα μιλήσει για όλα. Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να μπουν εμπόδιο στο deal".

 
Ποιους εννοείτε;
"Δεν θέλω να πω περισσότερα επ' αυτού".

Είστε, δηλαδή, αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί;
"Σας είπα ότι τη Δευτέρα θα στείλουμε την εξουσιοδότηση. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε τη συμφωνία και μετά να δω τι θα λένε. Σας είπα ξανά ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα όσα έχουμε δεσμευτεί, θα γίνουν πράξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog