Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Στον «αέρα» τρεις κατηγορίες!

 
 
Η άσκηση των των διώξεων από τους εισαγγελείς της ΕΠΟ, από τις οποίες θα καθίσουν στο σκαμνί 14 ομάδες, έξι διαιτητές, τέσσερις ποδοσφαιριστές,δύο προπονητές και δεκαοκτώ παράγοντες, αναμένεται να προκαλέσουν πολλαπλές επιπτώσεις στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
 


 
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς στηρίχτηκαν στις δικογραφίες των στημένων αγώνων, οι οποίες εμπλέκουν κυρίως την Ηλιούπολη και τις ομάδες που αντιμετώπισε η ομάδα του Γιώργου Τσακογιάννη. Από την Super League διώξεις ασκήθηκαν στον Αστέρα Τρίπολης, τον ΟΦΗ, τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την Football League ασκήθηκε δίωξη στον Αγροτικό Αστέρα, τον Ιωνικό (για τρία παιχνίδια), τον Λεβαδειακό, τον Παναθρακικό, τον Διαγόρα, την Δόξα Δράμας και τον Θρασύβουλο.
Για αρκετές από τις ομάδες αυτές υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υποβιβασμού. Στην περίπτωση του ΟΦΗ αν αποδειχτεί ότι ο Ηρακλής Νυκτάρης είχε σχέση με την ΠΑΕ, τότε το πρόβλημα της Ηρακλειώτικης ομάδας είναι πολύ σοβαρό, αφού θα αναμιχθούν κατηγορίες για δωροδοκία και στοιχηματισμό.
Οι ομάδες που αγωνίζονται στην Super League, αν τιμωρηθούν θα φέρουν τα πάνω – κάτω σε ένα πρωτάθλημα που ήδη δεν μπορεί να διεξαχθεί ομαλά, με 14 ομάδες και κάποιες να... ρεπάρουν.
Για την Football League τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αφού είναι αναμεμιγμένες περισσότερες ομάδες από το ένα τρίτο του πρωταθλήματος και είναι σχεδόν απίθανο να αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου όπως έχει προγραματιστεί.

Στην Football League 2 έχει ασκηθεί δίωξη στον Αετό Σκύδρας και στην Δόξα Κρανούλας, ενώ από τους ποδοσφαιριστές εμπλέκονται οι Τάσος Θάνος και Κώστας Ηλιόπουλος της Ηλιούπολης, καθώς «στοιχημάτισαν κατά τη διάρκεια του αγώνα από τα κινητά τους τηλέφωνα όταν σιγουρεύτηκαν ότι η ομάδα τους θα έχανε». Δίωξη ασκήθηκε και στον Γιώργο Πουλόπουλο του Διαγόρα και τον Άλβες του Ιωνικού.
Από τους διαιτητές, ένας εξ αυτών είναι ο Ντίτσιος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο παιχνίδι Ηλιούπολη-Ιωνικός και τον οποίο όρισε η ΚΕΔ για τέταρτο στο Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος. Μόλις ωστόσο έγινε γνωστή η δίωξή του, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Δίωξη έγινε ακόμα στον Σφήκα που σφύριξε το Καλλιθέα-Ηλιούπολη, τον Σέγγο που ήταν ο διαιτητής του αγώνα Διαγόρας-Ηλιούπολη και όλη την τριάδα της αναμέτρησης Θρασύβουλος-Ηλιούπολη, δηλαδή τον Δημητρόπουλο, τον Βερρή και την Κουτσουμπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog