Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικό: Νίνης από τον Φλεβάρη!


Οριστικό: Νίνης από τον Φλεβάρη! 
 
Το πρωί της Κυριακής (4/9), ο άσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο «Υγεία» προκειμένου να υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στο Ισραήλ. Και το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα του συνόλου των εξετάσεων.


Συγκεκριμένα, τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν το μεσημέρι και επιβεβαίωσαν, δυστυχώς, την αρχική εκτίμηση για σοβαρή ζημιά…

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε το τελικό συμπέρασμα και οι χειρότεροι φόβοι βγήκαν αληθινοί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, γεγονός που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει από τα γήπεδα για 4-6 μήνες.

Την Δευτέρα, ο Νίνης, ο οποίος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θα υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στους αγωνιστικούς χώρους.
Η απώλεια είναι μεγάλη τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την Εθνική ομάδα και οι ευχές όλων είναι να επιστρέψει υγιής και δυνατότερος για να ναι εντάξει στο Euro του καλοκαιριού, με δεδομένο βέβαια ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog