Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Στον Ολυμπιακό ο Αμπντούν

 

Ο Τζαμέλ Αμπντούν πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.



Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά από την Πέμπτη ο Τζαμέλ Αμπντούν. Επίσημα θα είναι από την Παρασκευή.


Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Την Παρασκευή η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.


Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε επιτυχώς για τον Ολυμπιακό. Πλέον, απομένει το θέμα του Πάμπλο Ορμπάιθ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο σαββατοκύριακο.

Οσον αφορά στο "μπαμ" με Ιακουίντα, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Ο Ολυμπιακός θα μιλήσει με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του Ιταλού επιθετικού και αν όλα πάνε καλά, τότε θα γίνει κουβέντα και με τον ποδοσφαιριστή. Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν και ελπίζουν στις επόμενες μέρες να ολοκληρώσουν το θέμα.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog