Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Υποχώρηση για ΑΕΛ, Πανσερραϊκό, κατέθεσαν φακέλους Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας!


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague, αφού ΑΕΛ και Πανσερραϊκός απέσυραν την προσφυγή τους λόγω κάποιου δικού τους λάθους στα έγγραφα και θα επανέλθουν με νέα αίτηση αναίρεσης της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ είτε την Παρασκευή είτε την Δευτέρα!

 
Οι δύο ομάδες έλαβαν εγγυήσεις από την ΕΠΟ πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας να παίρνουν μέρος, μέχρι τουλάχιστον να αποφασιστεί από την ΕΠΟ τι μέλλει γενέσθαι.
Η ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει νέα συνεδρίαση στην οποία θα αποφασίσει με ποια νομοθεσία θα γίνει η αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, ενώ μετά θα πρέπει να γίνει ΔΣ της Superleague και νέα κλήρωση για να αντικατασταθούν οι δυο ομάδες (ίσως δούμε ξανά το ομάδα Α και ομάδα Β).
Εντωμεταξύ, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας έστειλαν τους φακέλους τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λείπουν κάποια έγγραφα, όμως θα τους δοθεί διορία για λίγες ημέρες.
Επίσης εκδικάστηκε και η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Ηρακλή, ο οποίος ζήτησε την επανεξέταση της απόφασης για υποβιβασμό. Η απόφαση θα βγει λογικά την Παρασκευή. Μάλιστα άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης πήγαν στο Δικαστήριο για να παραστούν, αλλά δεν έγιναν δεκτοί.


sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog