Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το... αδιαχώρητο με τα διαρκείας!

 
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε και με το... παραπάνω στο κάλεσμα της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς στην πρώτη μέρας διάθεσης για τους νέους κατόχους έγινε το... αδιαχώρητο! Πάνω από χίλια εισιτήρια πουλήθηκαν την Τρίτη.
Ουκ ολίγοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν στο στάδιο Καραϊσκάκη προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και όπως ήταν φυσικό η εξέλιξη αυτή επέφερε πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Θυμίζουμε πως 10.500 παλαιοί κάτοχοι ανανέωσαν τα διαρκείας τους ενώ με τα νέα δεδομένα φαίνεται πως θα ξεπεραστεί ο στόχος των 16.000 διαρκείας.



«Έφυγαν» πάνω από χίλια διαρκείας...
Περισσότερα από χίλια εισιτήρια διαρκείας προμηθεύτηκαν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών στην πρώτη μέρας διάθεσής τους για τους νέους κατόχους. Ο αριθμός θα μπορούσε να είναι σαφώς μεγαλύτερος, ωστόσο λόγω του μεγάλου αριθμού του κόσμου δεν κατέστη δυνατόν να εξυπηρετηθούν όλοι.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog