Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έρχεται ο πρώτος…

Έρχεται ο πρώτος…

Την πρώτη του μεταγραφή ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός, μετά την παραχώρηση του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, με παίκτη που θα αγωνίζεται στα χαφ ή στο δεξί άκρο της επίθεσης. Πιέζουν Μάτος για να επιστρέψει οι «πράσινοι». Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η αναβάθμιση του Γιάννης Σαμαρά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πολύ κοντά στο να μεταγραφεί σε ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος, πιθανότατα μία εκ των Χέρτα Βερολίνου ή Βέρντερ Βρέμης, είναι ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ και στον Παναθηναϊκό περιμένουν την αποχώρηση του Γάλλου αμυντικού για να βάλουν μπροστά την πρώτη τους μεταγραφή. Ο «Μπουμ» θα εξοικονομήσει στους «πράσινους» ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ από το συμβόλαιό του, συν όσα δώσει η ομάδα που θα τον αποκτήσει, τα οποία υπολογίζονται από 500.000 έως ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με το ενδεχόμενο να προέρχεται από την Πορτογαλία να είναι αρκετά πιθανό. Η πρώτη αυτή μεταγραφή θα είναι για να καλυφθεί μία θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής ή της δεξιάς πλευράς της επίθεσης.

Πιέζει Μάτος


Η επιθυμία του προπονητής του Παναθηναϊκού να επιστρέψει ο Μαρσέλο Μάτος είναι δεδομένη. Ο Φερέιρα εκτιμά ιδιαιτέρως τις ικανότητες του Βραζιλιάνου χαφ και τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα για τη θέση του αμυντικού μέσου, στο 4-3-3 που προτιμά να παρατάσσει το «τριφύλλι». Από την πλευρά του ο παίκτης έχει τονίσει επανειλημμένως ότι θέλει να παραμείνει στην πατρίδα του και την Μποταφόγκο, αν και φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα αρκεί να του γίνει επέκταση συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια, αφού το ισχύον λήγει το επόμενο καλοκαίρι.


Οι «πράσινοι» έχουν στείλει ήδη εισιτήρια για την Αθήνα στον Μάτος, για να είναι στην Ελλάδα κατά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, αφού ο δανεισμός του λήγει στις 30 του τρέχοντος μήνα. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» υπάρχει βεβαιότητα ότι η ομάδα της Βραζιλίας δεν θα καταθέσει ικανοποιητική πρόταση για την αγορά του 27χρονου χαφ και ότι στο τέλος θα αναγκαστεί να επιστρέψει.


Αναβαθμίζεται ο Σαμαράς


Στη λύση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών, Γιάννη Σαμαρά, καταλήγουν στον Παναθηναϊκό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της πρώτης ομάδας. Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ζήση Βρύζα και δεν κατάφερε να τηρήσει την προφορική του συμφωνία με τους διοικούντες, αλλά και τις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των Σταν Φαλκς και Ρενέ Χένρικσεν, ο Σαμαράς θα βοηθήσει, προς το παρόν τουλάχιστον, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να αφήσει τις ακαδημίες και το πλάνο που έχει εφαρμόσει εκεί.


Όσον αφορά το θέμα του γενικού αρχηγού στα αποδυτήρια, λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με τον Σαμαρά, ο Κώστας Μαυρίδης μπορεί να βοηθήσει κι έτσι να δοθεί εκ των έσω η λύση, αφού ο Μαυρίδης είναι ήδη σκάουτερ στην ομάδα.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog