Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Μένει ο Δέλλας

 
 
Παρά τα πετροδόλαρα, ο Τραϊανός Δέλλας συμφώνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, δίνοντας οριστικό τέλος στις λιγοστές ελπίδες των Αράβων.


 
Τι κι αν είχε πολύ καλύτερες προτάσεις για να αγωνιστεί στο εξωτερικό ; Ο Τραϊανός Δέλλας, σε νέα επαφή που είχε με την διοίκηση της Ένωσης αργά το βράδυ της Δευτέρας, συμφώνησε να παραμείνει «κιτρινόμαυρος» για ακόμη ένα χρόνο.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα, και αφού και οι δύο είχαν πολύ θετική διάθεση στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, εκμηδένισαν τη μικρή διαφορά που τους χώριζε στο οικονομικό μέχρι πρότινος και αποφάσισαν την επέκταση της συνεργασίας τους για άλλη μία χρονιά.

Ο Δέλλας θα εισπράξει ένα ποσό ανάλογο με αυτό με το οποίο συμφώνησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, δηλαδή 300.000 ευρώ που με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν στις 350.000 ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης του είπε, μεταξύ άλλων, ότι «σε θέλουμε ηγέτη και τη νέα σεζόν. Ολοι θέλαμε να παραμείνεις στην ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι και πάλι πραγματικός αρχηγός».
 
gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog