Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Παζάρια για Μπέλεκ





Πυρετός επαφών και διαπραγματεύσεων υπήρξε χθες μεταξύ της ΑΕΚ και της Ουντινέζε για την οριστικοποίηση του δανεισμού του Στιβ Μπέλεκ στην Ενωση...


Οπως διαβάσατε στο «Goal», οι Ιταλοί πέρα από τα 100.000 ευρώ που θα λάβουν για το δανεισμό του παίκτη, έχουν συμπεριλάβει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο σύμφωνα με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να πληρώσουν άλλες 100.000 ευρώ σε περίπτωση που ο 18χρονος Καμερουνέζος φορ δεν αγωνιστεί τουλάχιστον 25 45λεπτα.

Μια απαίτηση απολύτως φυσιολογική που θέτουν όλες οι ομάδες του εξωτερικού όταν δανείζουν παίκτες τους, καθώς ο σκοπός του δανεισμού ενός ποδοσφαιριστή είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει έτοιμος να προσφέρει στο σωματείο του. Τελικά η ΑΕΚ έκανε αποδεκτό το αίτημα, αν και αρχικά αντιπρόβαλε ως επιχείρημα πως δεν είναι δυνατό να εγγυηθεί πως οποιοσδήποτε παίκτης θα μπορέσει να αγωνιστεί ένα μίνιμουμ αριθμό αγώνων καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος του τραυματισμού.Ωστόσο, το νέο πρόβλημα που ανέκυψε στις χθεσινές επαφές ήταν η απαίτηση των Ιταλών να λάβουν το ποσό του «πέναλτι» προκαταβολικά, ως εγγύηση, το οποίο και θα επιστρέψουν στο τέλος της χρονιάς σε περίπτωση που ο Μπέλεκ πιάσει το απαιτούμενο πλαφόν συμμετοχών.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν, καθώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεν είναι σε θέση να δίνουν προκαταβολικά ποσά για τέτοιου είδους ρήτρες, αντιπροτείνοντας να πληρωθεί το ποσό των 100.000 ευρώ στο τέλος της σεζόν εφόσον όντως ο παίκτης δεν αγωνιστεί τουλάχιστον σε 25 παιχνίδια. Μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από την Ουντινέζε, η οποία στην προσπάθειά της να πιέσει την ΑΕΚ επανέφερε και το ενδιαφέρον της Γρανάδα για τον Καμερουνέζο φορ. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι», έχοντας ως επιπλέον διαπραγματευτικό ατού την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα, επέμειναν και αντιπρότειναν στην Ουντινέζε είτε να ρίξει το ποσό του «πέναλτι» είτε να δώσει ένα μέρος των χρημάτων προκαταβολικά και το υπόλοιπο ποσό στο τέλος της σεζόν, σε περίπτωση που ο Καμερουνέζος δεν αγωνιστεί τουλάχιστον σε 25 45λεπτα.


Οι Ιταλοί αναμένεται να απαντήσουν σήμερα στη νέα πρόταση της Ενωσης, με τους «κιτρινόμαυρους» να ευελπιστούν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα είναι σε θέση στο τέλος της εβδομάδας να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα ανέρχεται στα περίπου 80.000 ευρώ, που με κάποια μπόνους μπορεί να φτάσει στα 100.000 ευρώ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog