Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δείτε πόσα εισητήρια θα πάρουν ΑΕΚ και Ατρόμητος


Μέσα σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου αποφασίστηκε η διανομή των εισιτηρίων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ, Άκης Τάκης, ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου, Γιώργος Χατζής, καθώς και εκπρόσωποι από την αστυνομία και την ΕΠΟ. 

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων αποφάσισαν...
...να δοθούν 30.000 εισιτήρια στην ΑΕΚ και 12.000 στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να επιφυλάσσονται ότι μπορούν να ζητήσουν περισσότερα αν υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση.


Η ΕΠΟ που θα πάρει 4.400, τόνισε στις δύο ομάδες πως τα εισιτήρια που θα πάρουν θα είναι προπληρωμένα από τους συλλόγους και μη επιστρεφόμενα. Η ώρα διεξαγωγής του τελικού θα είναι στις 20:30, στις 30 Απριλίου.

Όσο για το πώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, θα αποφασιστεί στη νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα.

Οι οργανωμένοι της ΑΕΚ και του Ατρομήτου θα κάτσουν στα «πέταλα» του γηπέδου που είναι αντικριστά, ενώ θα υπάρχει και η «νεκρή ζώνη» ανάμεσα στους φιλάθλους των ομάδων. 
Εκτός από τη διανομή των εισιτηρίων αποφασίστηκε και πού θα καθίσουν οι φίλοι των δύο ομάδων. 

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ πήρε τις θύρες 1-12, 31 και 35, ενώ ο Ατρόμητος τις θύρες από 17-24. Τέλος οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 15, 25 και 40 ευρώ, ενώ 60 ευρώ κοστίζουν αυτά της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog