Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόταση ανανέωσης στον Ζιλμπέρτο Σίλβα



Τον ερχόμενο Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι κάνουν σκέψεις για ανανέωσή του.



Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κλήθηκε από τον Παναθηναϊκό να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους πριν από περίπου δέκα ημέρες. Οπως αναφέρει η "Sportday", οι πράσινοι έκαναν πρόταση στον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο με τις ίδιες οικονομικές απολαβές που έχει τώρα δηλαδή δύο εκατομμύρια ευρώ (καθαρά).
Αλλά η διαφορά είναι πως με την αλλαγή της φορολογίας ο Ζιλμπέρτο ζητεί από τον Παναθηναϊκό να του δώσει 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση του πρότεινε ένα νέο διετές συμβόλαιο με μείωση αποδοχών (1,7 εκατομμύρια ευρώ) αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος δεν απάντησε αλλά θα υπάρξουν και άλλες συζητήσεις στη συνέχεια.
Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σκέψεις ακόμα και όταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια να του προσφέρει πόστο στον Παναθηναϊκό, όπως είναι το σκάουτινγκ παικτών στην Βραζιλία και σε άλλες χώρες που γνωρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog