Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-1, δηλώσεις

Δηλώσεις παικτών, προπονητών


Πάπα Μπούμπα Ντιοπ


"Είμαι περισσότερο χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα να προηγηθεί και να πάρει την πρόκριση. Η νίκη στο Νταντί μας έδωσε την πρόκριση.


Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ίσως στο δεύτερο μας επηρέασε η κούραση, ίσως να πιστέψαμε ότι είχαμε ήδη προκριθεί. Ξυπνήσαμε στο τέλος και νομίζω ότι πήραμε το μάθημα μας. Από σήμερα ο καθένας μας μπορεί να κάνει την αυτοκριτική του. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, είπα ότι θα παίξω για αυτόν τον κόσμο. Θα ήθελα να είναι εδώ ο κόσμος για να γιορτάσουμε μαζί το πρώτο μου γκολ. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, θα έχουμε συνέχεια και θα βοηθήσω την ομάδα», τόνισε ο σκόρερ της ΑΕΚ".



Καφές


Μέχρι το 1-0 ήμασταν πολύ καλοί. Αλλά στην συνέχεια δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο. Η αντίπαλος μας δεν είχε τίποτα να χάσει, ρίσκαρε πάρα πολύ και μας δυσκόλεψε πολύ με μεγάλες πάσες όπως στην ισοφάριση. Ήταν μία κακή εμφάνιση, κρατάμε την πρόκριση που θέλαμε πολύ".

Λεονάρντο
"Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε το ίδιο με το πρώτο. Εμείς οι παίκτες έχουμε το φταίξιμο. Χωρίς λόγο κλειστήκαμε πίσω και τους δώσαμε χώρο και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Φοβηθήκαμε γιατί δεχτήκαμε γκολ από μακρινή μπαλιά και μπορούσε να γίνει το ίδιο και αργότερα με μία παρόμοια φάση. Παίξαμε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα, οπότε δεν είναι δικαιολογία η αλλαγή γηπέδων. Επαναλαμβάνω πως οι παίκτες φταίνε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη. Τώρα κοιτάμε την Κέρκυρα, ίσως μετά από αυτό το ματς να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο χαλαροί".



Χώσιμο και... συγχαρητήρια!
Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς:

"
Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Ενα παιχνίδι που μπορούσαμε να το τελειώσουμε στο πρώτο ημίχρονο και να το χάσουμε στο δεύτερο. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε και απόδοση για να βάλουμε κι άλλο γκολ που θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για το δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος βγήκε μπροστά αποφασισμένος καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει. Πέτυχε γκολ και τα τελευταία λεπτά ήταν πολύ δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα ούτε ένα λεπτό. Αρχισε ο φόβος, κάναμε πολλά λάθη... Μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει τις τελευταίες δύο μέρες, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε βέβαια ένα πάρα πολύ άχημο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε το ξαφνικό πρόβλημα με τον Λύμπε, το γνωστό του Δέλλα και όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα μέσα στο παιχνίδι.
Και τα δύο παιχνίδια τα παίξαμε εκτός έδρας, σήμερα οι οπαδοί της Νταντί ήταν αυτοί που φώναζαν 90 λεπτά και βοηθούσαν την ομάδα τους. Εμείς δεν είχαμε κανέναν.  
Η άσχημη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο οφείλεται στον φόβο. Χάσαμε το κέντρο, δεν κρατούσαμε την μπάλα, ο αντίπαλος άρχισε να παίζει πιο δυνατά. Δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε, αργήσαμε να μαρκάρουμε. 
Αν προκρίνεσαι στον όμιλο βεβαίως και σε βοηθάει ψυχολογικά. Χρειάζονται και ορισμένα άλλα πράγματα που είναι σημαντικά. Πρέπει να ξεχάσεις όλα αυτά που έγιναν, δεν είναι εύκολο. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα όμως και θα το δείξουμε. Θα δούμε αύριο και την κλήρωση, τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την πρεμιέρα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Εκεί είναι το μυαλό μας, να ξεκουραστεί η ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.
Με το σύστημα που έχουμε μπορεί να παίζει ένας επιθετικός. Δεν είναι ότι δεν πιστεύω τον Μπλάνκο. Αν αλλάξουμε σύστημα θα παίζουμε με δύο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια, πάντα εμείς οι προπονητές είμαστε που τα ακούμε.
Δεν έχει σημασία αν οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας είναι 35 ετών. Μπορούσαν να είναι και 55. Μέσα στο γήπεδο η παρουσία τους μπορεί να είναι πολύ καλή. Είναι δύο παίκτες που μας χρειάστηκαν σήμερα. Ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν. Παίζουν καλά και θα συνεχίσουν να παίζουν καλά. Βεβαίως θα υπάρχουν και παιχνίδια στα οποία δε θα αρχίζεις από τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο. Δεν είναι ίδια κάθε ομάδα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίζουν. Εχουμε και τον Εντερ και τον Μπερνς.
Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι θα είναι πιο εύκολο στο δεύτερο. Οχι. Αρχισε ο φόβος, χάσαμε το κέντρο, δεν είχαμε κίνηση. Ολοι ήθελαν την μπάλα στα πόδια και όχι να τρέχουν. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική σε μια ομάδα. 
Σήμερα έβαλα τον Γκέντσογλου και περίμενα να είναι διαφορετικός. Δεν τον κατηγορώ, ακόμη είναι παιδί και θα καταλάβει. Θα πρέπει να έχει πάθος, να τρώει χόρτο. Κι αν δεν είναι θέση του, τι έγινε; Το ίδιο και οι άλλοι. Αυτοί που βγαίνουν ή αυτοί που δεν παίζουν. Αυτά θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Εμένα οι μουρμούρες δεν με επηρεάζουν αλλά μπορεί να επηρεάζουν την ομάδα. Αυτό δε θα το αφήσω. Πιστεύω να το έχουν καταλάβει. Μιλάω συνέχεια μαζί τους και τους εξηγώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση.

Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να βάλω τον Γκέντσογλου στόπερ και τον Γιάχιτς δεξιά. Ο Γιάχιτς είχε κάρτα και είναι πιο εύκολο να πάρεις κάρτα στα άκρα παρά στο κέντρο της άμυνας. Εγώ περίμενα να έχουμε ανεβάσματα με τον Γκέντσογλου στα δεξιά".


Αναλυτικά όσα είπε ο Χιούστον(προπονητής Νταντί)

"
Σίγουρα είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου. Πιστεύω πως η απόδοση τους ήταν εκπληκτική και αν είχαμε άλλα έξι λεπτά παιχνιδιού θα παίρναμε τη νίκη. Είναι μια εμπειρία από την οποία μάθαμε πολλά, καθώς πρόσφατα αρχίσαμε να βγαίνουμε στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι έπρεπε να βάλουμε δύο γκολ. Οταν βάλαμε το γκολ πίστευα ότι θα βάζαμε και δεύτερο. Το γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από ένα φθηνό λάθος μας. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας, γιατί είμαστε μια σχετικά νέα ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία δεν παίξαμε τόσο καλά ωστόσο η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς χωρίς ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και πραγματικά πιστεύω ότι αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμη θα μπορούσαμε να νικήσουμε. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Δεν σταμάτησαν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθεια μας στο γήπεδο και ειδικά τη συμβολή του Σουόσον, που μπορεί να έχασε το γκολ αλλά ήταν πολύ καλός.
Πιστεύω ότι κάναμε περίπου 15-20 λεπτά για να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρουμε να μεταβιβάζουμε σωστά την μπάλα. Μετά προσαρμοστήκαμε, έχουμε βρει τον ρυθμό μας και θα πάμε καλύτερα, παρά το γεγονός ότι μερικές φορές δεν αποδίδουμε τόσο καλά.
Μας αναστάτωσαν αρκετά οι αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διήμερο και πάντα την τελευταία στιγμή. Δεν ξέραμε σε ποιο γήπεδο θα προπονηθούμε. Το ξεχάσαμε όταν είδαμε αυτό το γήπεδο, που είναι πολύ ωραίο.Γνωρίζουμε όρι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και για αυτό τον λόγο τη σεβόμαστε. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι η ΑΕΚ μεταβιβάζει πολύ καλά την μπάλα. Εμείς στο πρώτο ματς δεν το κάναμε αυτό, σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι, είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κι άλλο γκολ".





Χιούστον: «Άλλα έξι λεπτά...»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog