Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ 1-1 (παρ.) δηλώσεις παικτών, προπονητών

Δερμιτζάκης: «Μετράει η ψυχή και η καρδιά»
                                                
                                 
Δηλώσεις Δερμιτζάκη

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που δούλεψαν πολύ για να εκπληρώσουμε τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα την μερίδα του λέοντος λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, που δουλέψανε πολύ. 
      






Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που και σήμερα ήταν συγκλονιστικός. Η πρόκριση ήταν δίκαια. Κάναμε μία σειρά παιχνιδιών με πολύ καλή απόδοση. Και με τον Άγιαξ και με την Φενέρ, που πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε και καταφέραμε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο, την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ήρθαμε εδώ, όπως είπα και χθες, για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση και έτσι έγινε. Διαχειριστήκαμε καλά το σκορ και είχαμε προϋποθέσεις νε πετύχουμε κι άλλα γκολ. Μας προβληματίζει το νεκρό σημείο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνιο, αλλά θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε νε ισοφαρίσουμε και να μην παέι το παιχνίδι στην παράταση. Έβγαλα τον Μουσαϊντί γιατί έπαιζε με κάρτα και οι άλλες αλλαγές ας πούμε λόγω τραυματισμού. Τα παιδιά που μπήκανε βοήθησαν πολύ. Το παιχνίδι για εμάς είναι ήδη παρελθόν. 



Την Κυριακή ξεκινάμε έναν Γολγοθά για το πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε με το δεξί γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός".




Για το αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να διαχειριστεί αυτήν την επιτυχία: 
"Σίγουρα είναι ένα δύσκολο κομμάτι, για άλλες ομάδες, όμως. Εμείς, μπορούμε να τα καταφέρουμε".




Για τον αγχώθηκε όταν έβλεπε ότι το γκολ δεν ερχότανε:
 
"Η ομάδα πρέπει να παίζει ελκυστικό παιχνίδι, αλλά συγχρόνως να πετυχαίνουμε και τους στόχους, οι οποίοι αλλάζουν ανάλογα με τον αντίπαλο. Θέλαμε πάρα πολύ αυτήν την πρόκριση, γιατί θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να τελειώσουμε την πρόκριση με την Φενέρ στην Τούμπα, αλλά δεν μπορέσαμε. Δεν μετράει η ιστορία που έχει μία ομάδα ή το μπάτζετ της. Μετράει η ψυχή και η καρδιά. Και στον ΠΑΟΚ αυτά τα στοιχεία τα έχουν όλοι. Και εμείς και εσείς και όλοι. Πρέπει να τα κρατήσουμε γιατί είναι κάτι που μας εκφράζει".



 Μετράει ώρες ο Κοτσαμάν


Δηλώσεις Κοτσαμάν(προπονητής Φενέρ)









"Θέλω πολλά περισσότερα από την ομάδα, από αυτό που έδειξε στην φάση του γκολ του Μουσλίμοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, παίξαμε ενθουσιώδες ποδόσφαιρο και κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε άμυνα, αλλά είχε τη δυνατότητα να βγάζει καλές μπαλιές και να απειλεί.

Στην παράταση, το γκολ που δεχτήκαμε ήταν μεγάλη… μαχαιριά. Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Τώρα πια, ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Να το κατακτήσουμε και να πάνε κατευθείαν στους ομίλους του Champions League".






























Μουσλίμοβιτς: "Είμαι ΠΑΟΚάρα"





























Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση και για το γκολ. Είναι μία πρόκριση που ήρθε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Ξέρουμε όλοι πόσο πλούσια ομάδα είναι και τι δυναμική έχει η Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε με μεγάλη καρδιά και ψυχή και πήραμε άξια την πρόκριση".






Για το αν ήταν εύκολο να έρθει από τον πάγκο και να βάλει γκολ τόνισε:"Για μένα και τον κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Δεν κοιτάζω, όμως, μόνο τον εαυτό μου γιατί είμαι μέρος του συνόλου. Είμαι και εγώ ένας ΠΑΟΚάρας. Πίστευα πως μπορώ να σκοράρω. Μάλιστα πριν μπω είπα στον τέταρτο πως τώρα θα σας διασκεδάσω".

Για την ψυχραιμία στη φάση του γκολ: "Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να αρπάζεις την ευκαιρία. Ήρθα από τον πάγκο και είχα αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρω. Ήμουν ήρεμος τη στιγμή που πήρα την μπάλα και πίστευα πως θα σκοράρω".









Γκαρσία: "Απίστευτο συναίσθημα"
"Είναι απίστευτο συναίσθημα. Είχαμε όρεξη να πανηγυρίσουμε κάτι. Όλοι στην Ελλάδα περίμεναν να προκριθούμε. Να τους δώσουμε χαρά. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, σε εμάς και στις οικογένειές μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε.

Για το αν έπαιξε για τον Βιτόλο: "Ναι παίξαμε για τον Βιτόλο, για όλους. Για τα παιδιά που προπονούνται και δεν παίζουν για όλους. Για τον Μπαλάφα που έκανε ζέσταμα και τελικά δεν μπήκε. Είμαστε δεμένοι. Αυτή η ομάδα είναι δεμένοι και αυτό είναι πολύ καλό."

Για το αν γνωρίζει τι σημαίνει μία νίκη ελληνικής ομάδας επί μιας τουρκικής: "Δεν ήξερα τι συμβαίνει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Μου τα είπαν όμως. Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις καλά. Εμείς παίξαμε καλά, αλλά σκεφτόμασταν και όλα αυτά που μας είχαν πει."

Για το αν έπαιξε ρόλο το μπάτζετ της Φενέρ: "Σημασία δεν έχει το μπάτζετ, αλλά το ότι εμείς θέλαμε να κερδίσουμε."










Κρέσιτς: "Δε φοβηθήκαμε"

"Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και σήμερα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν μία σημαντική πρόκριση για την ομάδα και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Αξίζαμε την πρόκριση και δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και αυτή η πρόκριση θα φέρει σίγουρα καλύτερες μέρες".









Κουτσιανικούλης: "Το καταευχριστηθήκαμε"

"Είναι μία τεράστια πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το γνωρίζαμε καλά. Σταθήκαμε, όμως, αντάξιοι και πήραμε την πρόκριση δίκαια, αν συνυπολογίσουμε και το πρώτο παιχνίδι".

Για το τι σκέφτηκε μετά το 1-0 είπε: " Και εγώ όπως και ο προπονητής μου σκεφτήκαμε πως η Φενέρ θα βγει στην επίθεση για το δεύτερο γκολ και ξέραμε πως θα έχουμε χώρους για αντεπιθέσεις. Όταν μπήκα ήξερα πως θα έχω την ευκαιρία για να δημιουργήσω προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα".

Για το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση για τους Έλληνες φιλάθλους ο Κουτσιανικούλης τόνισε: "Ξέρουμε πως για τους Έλληνες αυτή  η πρόκριση σημαίνει πολλά. Τα παιχνίδια απέναντι σε τουρκικές ομάδες είναι ιδιαίτερα και η βραδιά αυτή είναι βραδιά χαράς για όλους. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ".










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog