Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Έσπασε το φράγμα των 10.000



Χαμός έγινε σήμερα στην Τούμπα, καθώς όσο πλησιάζει το τέλος της προθεσμίας για την ανανέωση των θέσεων, τόσο αυξάνεται η προσέλευση και οι ουρές! Σήμερα έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς από το πρωί μέχρι πριν από λίγα λεπτά, που έκλεισαν τα γραφεία, ανανεώθηκαν 1.514 θέσεις και ο συνολικός αριθμός των πωληθέντων διαρκείας έφτασε τα 10.260, σπάζοντας το φράγμα των 10.000 διαρκείας. Σχεδόν άλλα τόσα απομένουν για να επιτευχθεί ο στόχος των 21.100, όπου όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα σταματήσει η διάθεση διαρκείας.

Ο αριθμός των διαρκείας, όπως είπαμε, έφτασε πλέον τις 10.260, νούμερο που ανάγκασε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγάλει ανακοίνωση, παρατείνοντας μια μέρα ακόμη την πώλησή τους.

Έτσι ενώ είχε αποφασιστεί ότι οι ανανεώσεις των διαρκείας από τους περσινούς κατόχους θα ίσχυε μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν και το Σάββατο από το πρωί στις 09:00 μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα για να ανανεώσουν τα διαρκείας τους. Η ικανοποίηση σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι έκδηλη και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη κίνηση όταν ελευθερωθούν οι θέσεις από την Τρίτη (6/6) το πρωί...

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των τελευταίων ημερών, η διαδικασία ανανέωσης των θέσεων των περσινών κατόχων εισιτηρίου διαρκείας, παίρνει παράταση και για το Σάββατο 3 Ιουλίου (09:00 - 17:00).

Εξάλλου, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα λειτουργούν τα εκδοτήρια εισιτηρίων διαρκείας για τους περυσινούς κατόχους στη Θύρα 2 στις Σειρές 14 ως 26 και Θέσεις από 1 ως 36, που λόγω των έργων στο γήπεδο δεν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και θα τους δοθεί προτεραιότητα στην επιλογή των ελεύθερων θέσεων σε οποιαδήποτε θύρα του γηπέδου."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog