Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόσι Μπεναγιούν


Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα (2/7) ο Γιόσι Μπεναγιούν. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η Λίβερπουλ έδωσε τη συγκατάθεσή της στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο, αφού πρώτα ρωτήθηκε ο νέος τεχνικός της, Ρόι Χόντγκσον. Στα 6,7 εκατ. ευρώ ανέρχεται το κόστος της μεταγραφής.Ο διεθνής Ισραηλινός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες στις 5 Ιουλίου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των "μπλε". Ο Μπεναγιούν αποχωρεί ύστερα από τρία χρόνια στο Μέρσαϊντ, όπου κατάφερε να πετύχει 18 γκολ σε 92 εμφανίσεις.

Στο επίσημο σάιτ της Τσέλσι, δήλωσε: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Τσέλσι, νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής των "μπλε" πρόσθεσε: Είμαστε χαρούμενοι να έχουμε αυτόν τον παίκτη κοντά μας. Ο Γιόσι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής στο χώρο του κέντρου και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει και θα κάνει σπουδαία πράγματα με εμάς αυτή τη χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog