Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τσάβι: "Η χρυσή μπάλα της Μπάρτσα"


Για την “χρυσή σφαίρα της Μπαρτσελόνα” μίλησε ο ένας εκ των τριών υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς , ο Τσάβι στην συνέντευξη που παραχώρησε στο “El Periodico de Catalunya”.


Ο Ισπανός διεθνής των “Μπλαουγκράνα” αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την υποψηφιότητά του ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τους παίκτες που θα άξιζαν τον τίτλο αλλά δεν βρίσκονται στην πρώτη τριάδα.


 “Πρόκειται για ένα θρίαμβο της Μπαρτσελόνα, για την φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ποιος τελικά από τους τρεις μας θα πάρει τη “χρυσή μπάλα” . Είναι άλλωστε μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αποτελεί μια επιτυχία όλης της ομάδας. Είναι η χρυσή μπάλα της Μπαρτσελόνα” τόνισε ενώ προσπαθώντας να διεισδύσει περισσότερο στην τριπλή υποψηφιότητα της ομάδας του συμπλήρωσε .
“Κατά κάποιο τρόπο εμείς οι τρεις (σ.σ. Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα)ενσωματώνουμε τις ιδέες του ποδοσφαίρου που είχε στο μυαλό του ο Κρόιφ και όλοι όσοι συνέχισαν την πορεία γι αυτό τον τρόπο ποδοσφαίρου”. Παρά την ικανοποίηση που νιώθει ευρισκόμενος ανάμεσα στους τρεις που διεκδικούν τη χρυσή μπάλα , ο Τσάβι δεν κρύβει ένα σημείο αδικίας που περιλαμβάνει αυτός ο τρόπος ανάδειξης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς. “Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που αξίζουν αυτό το βραβείο. Δεν το αξίζει ο Κασίγιας; Ή ο Φορλάν , ο Μπούσκετς, ο Πικέ και ο Πουγιόλ; Αλλά και ο Σνάιντερ που κέρδισε το τρέμπλ με την Ίντερ; Νιώθω άσχημα . Ωστόσο την ίδια στιγμή αποδίδεται δικαιοσύνη στο σύλλογό μου. Στην φιλοσοφία του και στο ωραίο ποδόσφαιρο που αποδίδει. Μια σύνθετη επίθεση δηλαδή με την οποία μπορεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι”.
Για να καταλήξει “Είμαστε εδώ για να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Και το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο με την Μπαρτσελόνα κι αυτή κάνει πολλά για το άθλημα . Και ο θρίαμβος για τη Μπαρτσελόνα , ή για μια ομάδα σαν τη δική μας είναι ευεργετικός για το ποδόσφαιρο”. 


www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog