Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αντσελότι: "Νίκη ψυχολογίας"

Αντσελότι: «Νίκη ψυχολογίας»

Σπουδαία νίκη που κρατάει την Τσέλσι στην κορυφή και της ανεβάζει τη ψυχολογία για τη συνέχεια, χαρακτήρισε την εκτός έδρας επικράτηση των "μπλε" επί της Μπλάκμπερν ο Κάρλο Αντσελότι.  




Ο Ιταλός προπονητής παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όμως τόνισε ικανοποιημένος που πέρασαν από μία δύσκολη έδρα. 

Ο τεχνικός των Λονδρέζων είδε την ομάδα του να μένει νωρίς πίσω στο σκορ στο "Ίγουντ Παρκ", αλλά να ισοφαρίζει με τον Ανελκά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Τη λύτρωση έδωσε με γκολ στο 84’ ο Ιβάνοβιτς και ο Αντσελότι δήλωσε σαφώς ανακουφισμένος μετά το ματς: 

"Είναι σημαντικό αποτέλεσμα. Σημαντικό που νικήσαμε και μείναμε πρώτοι στην βαθμολογία. Ήταν δύσκολος ο αγώνας με την Μπλάκμπερν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε χώρους στη μεσαία γραμμή και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος με τον Ανελκά. Πήραμε ρίσκα στις αντεπιθέσεις. Θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να έχει σκοράρει και η Μπλάκμπερν πριν από εμάς. Σταθήκαμε λίγο τυχεροί. Κάναμε ένα μέτριο πρώτο μέρος, όμως τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο.

Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολη η επικράτησή μας εδώ. Η Μπλάκμπερν εντός έδρας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Για αυτό ήταν τόσο σημαντική η νίκη μας. Είμαστε πρώτοι και αυτό βοηθάει να έχουμε πολύ καλή ψυχολογία". 







www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog