Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μπενζεμά: "Θα δουλέψω σκληρά"



Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά παραδέχεται πως είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στην καριέρα του στο Μπερναμπέου και υπόσχεται να δουλέψει σκληρά για να δικαιώσει τον Ζοζέ Μουρίνιο.  



Ο Μπενζεμά έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο χθεσινό νικηφόρο ματς (3-1) με αντίπαλο τη Xέρκουλες και θεωρεί ότι η απόδοσή του θα βελτιώνεται συνεχώς. Δηλώνει διατεθειμένος να αποδείξει ότι είναι ικανός να αποτελέσει ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του Μουρίνιο.


Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα, ο 22χρονος επιθετικός δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Κάθε φορά που μιλάω με τον προπονητή, αυτός μου λέει πάντα ότι μπορώ να κάνω πολλά για την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο".


Και συμπληρώνει: 

"Οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι είμαι ένας καλός παίκτης, απλά χρειάζεται να παίξω. Πριν από το παιχνίδι, είπα στον προπονητή ότι ήμουν έτοιμος να δουλέψω σκληρά για να παίξω περισσότερο".


Ο Μπενζεμά μετακόμισε στην ισπανική πρωτεύουσα το καλοκαίρι του 2009 από την Λιόν και σημείωσε 9 γκολ σε 33 εμφανίσεις στην πρώτη του αγωνιστική σεζόν.








www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog