Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Φέργκιουσον: "Πρέπει να παίξει φέτος ο Χάργκριβς"



Ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς, εδώ και δύο χρόνια, άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όουεν Χάργκριβς, πρέπει να αγωνιστεί φέτος, αλλιώς θα του δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τον προπονητή του, σερ Άλεξ Φέργκιουσον.  

Όταν η αγγλική ομάδα αγόραζε τον μέσο της Μπάγερν, τότε, Όουεν Χάργκριβς, με σχεδόν 20εκατ. Ευρώ, όλοι μιλούσαν για ένα σπουδαίο ταλέντο. Έτσι ήταν, αλλά η ζωή δεν φέρθηκε με πολύ καλό τρόπο στον Αγγλοκαναδό ποδοσφαιριστή, αφού η καριέρα του στο Μάντσεστερ είχε πολλές ατυχίες: οι τραυματισμοί του τείνουν να φτάσουν τις εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα, αφού σε 3 χρόνια στο "Όλντ Τράφορντ" έχει μόλις 26 εμφανίσεις.
Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τόνισε για την περίπτωση του Χάργκριβς στην "Daily Star": "Ο Όουεν, πρέπει να καταφέρει να παίξει έστω και λίγο φέτος. Το παιδί δεν έχει πατήσει χορτάρι, ουσιαστικά για δύο χρόνια τώρα και αν συνεχιστεί αυτό, ίσως έχει προβλήματα με την ψυχολογία του. Πιστεύω θα τα καταφέρει".

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog