Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις Νίνη και Πετρόπουλου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

  Petropoulos23.jpg.jpg

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Σωτήρης Νίνης, δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για το ματς με τον Εργοτέλη, αφού είναι τιμωρημένος, δίνοντας το "παρών" στην έκθεση Sport Show 2010.  




Νίνης:


Για την έκθεση;
"Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Ο κόσμος έρχεται πιο κοντά σε εμάς. Είναι διαφορετική η επαφή από αυτή που έχουμε στο γήπεδο. Θα ήταν και πιο ευχάριστο να υπήρχε ακόμα περισσότερος κόσμος".
 

Πως εκλαμβάνεις την πίεση που νιώθει η ομάδα και αν την νιώθεις κι εσύ;
 
"Οι προσδοκίες είναι λογικό να είναι αυξημένες. Όπως και οι απαιτήσεις. Απλώς δε θα πρέπει να παραγεμίζουμε αυτά που λέμε. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα και προσωπικά να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα".


Πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στον Εργοτέλη;
"Μακάρι να έρθει και πρέπει να έρθει το τρίποντο. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε μετά το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη. Να σηκώσουμε κεφάλι γρήγορα. Έχουμε λίγες ημέρες ξεκούραση, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι."
 

Μετά τον Εργοτέλη, ακολουθούν δύο ματς με την Εθνική.
"Η νίκη είναι μονόδρομος. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι σημαντικά."



Πετρόπουλος

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που διανύει και θα επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, παρουσιάστηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος μιλώντας στην έκθεση Sport Show 2010: 

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και έμπειρη. Δεν βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε και πρέπει να ανακάμψουμε"


Για το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση: 
"Μετά τη διακοπή θα είμαι απολύτως έτοιμος".

Σχετικά με την αθλητική έκθεση: "Ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο και είναι καλό. Πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους γεγονότα και να συνεχιστούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog