Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις Σακελλαρίου και Βιεϊρίνια

   
  
Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στον Sport103 fm για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμο Ζαγκρεμπ και τη δική του πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του "Δικεφάλου του Βορρά". 


Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

"Είχα μεγάλο ενθουσιασμό καθώς είμαι σε με μια μεγάλη ομάδα και έπαιξα σε ένα παιχνίδι μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα και περιμένουμε την ευκαιρία να το αποδείξουμε. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε πολλές διοργανώσεις και πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση.
Ο κόσμος με βοήθησε τόσο πολύ που δεν πρόλαβα ούτε να αγχωθώ. Κοίταξα τους φιλάθλους και δεν ήθελα τίποτε άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη του αλλά και να ευχηθώ περαστικά στους συμπαίκτες μου που τραυματίστηκαν. Ξέραμε ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και μπήκαμε με αυτή τη νοοτροπία και θέσαμε τις βάσεις για την πρόκριση στους 32. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος μας". 


Για το προσεχές Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη: "Ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο και θα δώσω τα πάντα για αυτό το ματς. Ψυχολογικά είμαστε καλύτερα πλέον μετά τη νίκη επί της Ντιναμό". 







Δηλώσεις έκανε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για το ματς με τον Άρη, το Γιουρόπα Λιγκ και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος άσος του "Δικέφαλου":

Για την απόδοσή του στα τελευταία ματς: "Και στη διάρκεια της περσινής σεζόν είχα λείψει από ένα παιχνίδι και μόνο. Κοιτάξτε. Όταν μια σεζόν αρχίζει με όχι τόσο καλά αποτελέσματα, έχει προηγηθεί μια προετοιμασία, όπως αυτή στη Γερμανία, και στην οποία έχω αναφερθεί πρόσφατα σε δηλώσεις μου, και, επιπλέον, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, είναι λογικό, από ένα σημείο και μετά, να νιώθεις λίγη κούραση. Κι αυτό φαίνεται. Από την άλλη, προσπαθώ πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Κι όταν δεν μπορώ να τη βοηθήσω με το σκοράρισμα ή τη δημιουργία φάσεων, επιδιώκω να τη βοηθήσω με άλλο τρόπο. Συμμετέχοντας, δηλαδή, όσο πιο ενεργά μπορώ στην άμυνα της ομάδας ή στις αντεπιθέσεις της. Όλα αυτά απαιτούν και προϋποθέτουν σκληρή δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις Ελπίζω ότι στην εξέλιξη της περιόδου θα καταφέρω να δώσω στην ομάδα μου όσα πραγματικά μπορώ."

Για το ντέρμπι με τον Άρη: "Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα, όταν αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες. Είναι ένας αγώνας ντέρμπι, αλλά εμείς παίζουμε στην Τούμπα και θα έχουμε τη θερμή υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου μας. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, κι αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Χρειαζόμαστε το τρίποντο για να ανεβούμε στη βαθμολογία και να δώσουμε χαρά σε εμάς και τον φίλαθλο κόσμος μας."

Για την επίδραση που είχαν στην ομάδα οι επισκέψεις των οπαδών μέσα στην εβδομάδα: "Ο κόσμος πάντα μας βοηθά, όχι απαραίτητα ερχόμενοι εδώ για να μας μιλήσουν αλλά με τον τρόπο που μας υποστήριξαν στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όλοι οι παίκτες αντιλαμβάνονται τις καταστάσεις. Ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ επιζητά πάντα το καλύτερο και όταν δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, είναι λογικά να εκδηλώνει τις αντιδράσεις του. Ελπίζω στο εξής να απασχολούμαστε μόνο με επιτυχίες της ομάδας μας."

Για το αν κρατά μόνο τη νίκη από το ματς με την Ντιναμό: "Φυσικά και δεν έχουμε κρατήσει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και τη συνολική μας παρουσία. Θεωρώ ότι κάναμε μια έξυπνη εμφάνιση, και παρουσιαστήκαμε καλά διαβασμένοι, τόσο εμείς οι παίκτες, όσο φυσικά και ο προπονητής μας. Κάναμε σωστή διαχείριση του αγώνα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Φυσικά, αυτό που μένει στο τέλος είναι η ικανοποίηση για την κατάκτηση του τριπόντου."

Για το αν βλέπουν με μεγαλύτερο ζήλο τα ματς της Ευρώπης σε σχέση με αυτά της Superleague: "Διαφωνώ με αυτή την άποψη. Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας δείχνουν το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση, αγωνιζόμενοι είτε στο εγχώριο πρωτάθλημα, είτε στην Ευρώπη. Ενδεχομένως στα ματς της Ευρώπης οι αντίπαλοι μας να μην γνωρίζουν και πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου κάθε αντίπαλός μας τα δίνει όλα, και κάτι παραπάνω, για την επιτυχία και, εφόσον τα καταφέρει, θεωρεί ότι πήρε ένα…φανταστικό αποτέλεσμα. Στην πράξη, η διαφορά στα μέχρι τώρα παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ήταν το γεγονός ότι στη Σούπερ Λίγκα μας έλειψε η τύχη. Εντάξει, η απόδοση μας στα τελευταία ματς δεν ήταν η ιδανική, παρ’ όλα αυτά είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Τα γκολ, όμως, δεν ήρθαν, με συνέπεια να έχουμε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα."

Για το αν αρκούν δύο νίκες με Βιγιαρεάλ και Μπριζ για την πρόκριση:"Δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Άρη. Οφείλουμε να δείξουμε τον μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης στον συγκεκριμένο αγώνα, που είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Όταν έρθει η εβδομάδα, που θα τεθούμε αντιμέτωποι στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ, θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναμιλήσουμε για το Γιουρόπα Λιγκ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog