Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Νασούτι: "Επρεπε να γίνει, γυρίζουμε σελίδα"




Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί για τη Ρωσία όπου την περιμένει δύσκολο έργο κόντρα στην πανίσχυρη Ζεντί Αγίας Πετρούπολης, ακόμη όμως κινείται στους ρυθμούς της αποχώρησης του Μπάγεβιτς.  


"Σίγουρα μία αλλαγή προπονητή πάντα στεναχωρεί τους παίκτες, ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Σίγουρα όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Στην αρχή παίζαμε καλά. Στην πορεία κάπου έπεσε η απόδοσή μας. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνει αυτό και θα μπορέσουμε και πάλι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ για να μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι θέμα του νέου προπονητή να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις. Θα πρέπει τώρα να γυρίσουμε σελίδα, να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε", δήλωσε ο Κριστιάν Νασούτι για την παραίτηση του Ντούσκο, ενώ μίλησε φυσικά και για το παιχνίδι της Πέμπτης. 

"Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλός μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό, αύριο, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα". Ο Αργεντίνος ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την επιθετική γραμμή της Ζενίτ. "Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει αύριο. Αυτή είναι μία απόφαση του προπονητή. Αν είμαι εγώ ένας από τους δέκα παίκτες που θα παίξουν, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο για αυτό πάμε και εμείς εκεί, για να κάνουμε ότι καλύτερο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", δήλωσε. 






sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog