Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάκομπ: "Πρέπει να αντιδράσουμε"



Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των παικτών του Ηρακλή. Ο Βικτοράς Γιάκομπ πάντως δεν ανησυχεί για την επόμενη μέρα του Γηραιού, αλλά και για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει:  

"Μπορεί μέχρι στιγμής να μην κατάφερα να σκοράρω, όμως θεωρώ πως τα γκολ θα έρθουν στη συνέχεια. Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι στην Κέρκυρα, όμως η ομάδα μας θα πρέπει να πάει για να κερδίσει. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πως ξέρουμε να αντιδρούμε στα άτυχα αποτελέσματα και όχι απλά το λέμε και να το περιμένουμε. Θα δούμε μετά το παιχνίδι αν είναι θετικό ή αρνητικό το γεγονός πως η Κέρκυρα δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα", είπε ο ΡΟυμάνος, ενώ σε ερώτηση πότε θα είναι έτοιμος ο Ηρακλής να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, είπε: "Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πότε η ομάδα θα είναι έτοιμη, όμως ελπίζω πως μέσα σε 2-3 εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε".

Στην Πάτρα τα εισιτήρια
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η σύσκεψη των μέτρων τάξης του αγώνα με την Κέρκυρα. Οπως αποφασίστηκε θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο, το οποίο θα διαθέτει την ημέρα του αγώνα τα 500 εισιτήρια των φίλων του Ηρακλή, που θα τιμώνται προς 15 ευρώ. Οι εκδρομείς του Γηραιού θα τοποθετηθούν στη θύρα 3 του Σταδίου, ακριβώς απέναντι από τα επίσημα. Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Λαυρέντης Αργυρόπουλος, ενώ από πλευράς της ΠΑΕ Κέρκυρα παρευρέθη ο Μιχάλης Ψάιλας.



sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog