Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σαλπιγγίδης: "Να προκριθούμε από το παιχνίδι της Τούμπας"


Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που έκανε σε τουρκικά μέσα δηλώνει πως...

...οι απουσίες της "Φενέρ" δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ενώ έδειξε να γνωρίζει καλά τους σημαντικούς παίκτες της τουρκικής ομάδας:

Ο 29χρονος επιθετικός του "Δικέφαλου" του Βορρά ανέφερε: "Η Φενέρμπαχτσε έχει μείνει στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν, όπου έχασε το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ακολούθησε ο αποκλεισμός της από το Τσάμπιονς Λιγκ παρόλο που ήταν το μεγάλο φαβορί. Και εμείς και αυτοί προερχόμαστε από αποκλεισμό. Γνωρίζω καλά τους Άλεξ, Λουγκάνο, Νιάνγκ και Γκουίθα. Η δύναμη μας είναι η έδρα μας όπου θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Επομένως πρέπει να τελειώσουμε στη Θεσσαλονίκη τη δουλειά μας".

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκική ομάδα με απουσίες σημαντικών παικτών στην άμυνα ο Σαλπιγγίδης τόνισε: "Πράγματι η Φενέρ θα έχει σημαντικές απουσίες, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στο σύνολο. Ο Λουγκάνο έπαιξε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχουν παίκτες τους οποίους έχω αντιμετωπίσει. Έχουν τον Βολκάν έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης, απέναντι στον οποίο δύσκολα σκοράρεις".

«Να τελειώνουμε στην Τούμπα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog