Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Με πίστη για το επιθυμητό αποτέλεσμα



Σκορ πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει απόψε στη Σκωτία η ΑΕΚ εναντίον της Νταντί Γιουνάιτεντ και να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.


Αποτυχία για την ΑΕΚ θεωρεί ο Λεονάρντο οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, στην αποψινή αναμέτρηση για τα πλέι οφ τουΓιουρόπα Λιγκ.

Ο Βραζιλιάνος άσος των "κιτρινόμαυρων", σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται σήμερα στον σκοτσέζικο Τύπο, αναφέρει ότι η ομάδα του είναι αποφασισμένη να αποκλείσει τους Σκοτσέζους. Εξάλλου, ο Λεονάρντο αφήνει να εννοηθεί ότι οι παίκτες έχουν πάρει το μήνυμα από τη διοίκηση ότι η πρόκριση είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο.


Λεονάρντο:

"Οτιδήποτε πλην της νίκης θα είναι αποτυχία για μας. Είναι απαραίτητο ναεξασφαλίσουμε προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, καθώς οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν ήδη σχεδιάσει για το μέλλον και περιμένουν από μας να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε αποφασισμένοι να αποκλείσουμε τη Νταντί, αυτή είναι η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog