Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Στον Ολυμπιακό ο Πάντελιτς

Πάντελιτς 2ετίας!       


Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκο Πάντελιτς και έτσι το κενό στην επιθετική γραμμή των Πειραιωτών καλύφθηκε με επιτυχία.
Στις 13:50 το Σάββατο (21/8)προσγειώθηκε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς.Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο πρώτος...


...στόχος για την ενίσχυση του Ολυμπιακού, στην επίθεση και για τα δύο επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται με τα "ερυθρόλευκα". O 32χρονος φορ θα εισπράττει 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο.Αμέσως μετά την άφιξή το κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου είχε θερμή συνομιλία με τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.



Οι πρώτες δηλώσεις του Σέρβου:

"Να ξέρετε ότι εγώ είμαι φτιαγμένος για τα ντέρμπι και για να σκοράρω σε αυτά. Να είστε σίγουροι ότι αυτό θα κάνω και με την φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν χρειάστηκαν παρά δέκα λεπτά για να συμφωνήσω με τον σύλλογο γιατί εκτίμησα τη συμπεριφορά όλων σας προς το πρόσωπο μου», είπε αρχικά ο Σέρβος στον νέο ηγέτη των «ερυθρόλευκων".
"Δεν με ένοιαζαν τόσο τα λεφτά. Ήθελα Ολυμπιακό από τότε που ήμουν παίκτης του Ηρακλή, σε νεαρή ηλικία. Ήταν γραφτό να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει φανατικούς οπαδούς και μου αρέσει πολύ αυτό. Το πρώτο γκολ υπόσχομαι να πάω να το πανηγυρίσω μπροστά στη ΘΥΡΑ 7". 

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε την εκτίμηση του προς τον πολύπειρο φορ, τονίζοντας του τα εξής:

"Σε θέλαμε πολύ γιατί είσαι σπουδαίος επιθετικός. Έχεις αγωνιστεί σε πολύ σπουδαία πρωταθλήματα και ήσουν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο ολλανδικό και το γερμανικό πρωτάθλημα. Δεν έχουν πολλοί επιθετικοί τις επιτυχίες τις δικές σου".

Σήμερα θα υπογράψει ο Σέρβος

Το μεσημέρι της Κυριακής (σήμερα) ο 32χρονος άσος αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα είναι τελικά για 2+1 χρόνια.

Ο διεθνής σέντερ φορ την περσινή σεζόν είχε 16 γκολ και 9 ασίστ σε 25 αγώνες με την φανέλα του Άγιαξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog