Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Φιλικός αγώνας: Παναθηναϊκός-Τζένοα 2-0




Ο Παναθηναϊκός στην πρόβα τζενεράλε επικράτησε της Genoa με 2-0, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βέβαια ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος ήταν η αιτία του...

  τραυματισμού του Djibril Cisse στο 17′ (ο οποίος υπέστη τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Πετρόπουλο). Ο χλοοτάπητας έμοιαζε με οργωμένο χωράφι! Μόλις ξεκίνησε το ματς άρχισαν να... ξεκολλούν κομμάτια του και να κάνουν δύσκολη την ζωή των ποδοσφαιριστών. Η εικόνα των ποδοσφαιριστών της Τζένοα να... συναρμολογούν τον αγωνιστικό χώρο είναι ενδεικτική της ξεφτίλας! Και όλα αυτά γιατί κάποιοι ξέχασαν να ποτίσουν το τελευταίο τριήμερο!Το 1-0 διαμόρφωσε στο 36’ ο Καραγκούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από  ανατροπή του Λέτο απ’ τον Μιλανέτο.
Ο Νίκος Νιόπλιας υπό τον φόβο να μη τραυματιστεί και άλλος πάκτης έκανε στο ημίχρονο εννιά αλλαγές.Στο 67' ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έχασε την ευκαιρία, καθώς μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Κλέιτον έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.
Κούτσα κούτσα ο αγώνας πήγε μέχρι το τέλος και ο δείκτης του σκορ έδειχνε 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.





Οι συνθέσεις:



Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ (46′ Σαριέγκι), Καντέ (46′ Μπιάρσμιρ), Βύντρα (46′ Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος (46′ Ιωαννίδης), Ζιλμπέρτο (46′ Σιμάο), Κατσουράνης (46′ Κατσουράνης), Καραγκούνης (46′ Νίνης), Γκοβού (46′ Κλέιτον), Λέτο (46′ Δημούτσος), Σισέ (17′ Πετρόπουλος).





Τζένοα: Εντουάρντο, Ρανόκιο, Μορέτι, Μιλανέτο, Νταϊνέλι, Ραφίνια, Παλάσιο, Τόνι, Σκούλι, Μέστο, Βελόσο.



Περίπου είκοσι μέρες έξω ο Σισέ


Το διάστημα που θα μείνει "εκτός δράσης" ο πρώτες σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος υπολογίζεται κοντά στις τρεις εβδομάδες και έτσι χάνει τα ματς με Ξάνθη και Άρη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog