Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Λαζαρίδης: "Νιώθω καλά στον Άρη"

Συνέντευξη παραχώρησε ο Έλληνας αμυντικός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM 92,8 μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του. Επίσης αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Ντάνιελ Τσέζαρεκ στους "κίτρινους".

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του νεοαποκτηθέντα παίκτη του Αρη, Νίκου Λαζαρίδη:



Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη αρχικά σημείωσε: "Το διήμερο ρεπό ήταν μία πολύ καλή παρένθεση μετά από την τόσο σκληρή προετοιμασία που κάναμε. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά γενικά, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν που ήμασταν εμφανώς καταβεβλημένοι, αλλά γι’ αυτό γίνονται αυτά τα παιχνίδια, για να διορθώνεις τα λάθη σου".



Ο αμυντικός της ομάδας αναφέρθηκε στους τομείς πάνω στους οποίους δούλεψε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τους παίκτες του: "Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας ο προπονητής έδωσε βάση στη φυσική κατάσταση, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, ώστε μετά να έχουμε αντοχές στα παιχνίδια. Μου άρεσε αυτό το κομμάτι και ο τρόπος που ασκηθήκαμε στη φυσική κατάσταση. Έχω κάνει πολλές προετοιμασίες, αλλά αυτή ήταν διαφορετική και γι’ αυτό ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι μεγάλος προπονητής και ξεχωρίζει".



Ερωτηθείς για τις σχέσεις των παικτών μεταξύ τους, απάντησε: "Το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε πραγματικά σαν οικογένεια. Όσο για το πώς θα εγκλιματιστούμε, θεωρώ ότι σταδιακά θα βρούμε την κατάλληλη χημεία και με την πάροδο των ημερών, θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Θεωρώ ότι με τις συνεχείς προπονήσεις, νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές θα γίνουν “ένα”. Με την Ομόνοια, για παράδειγμα, η ομάδα έδειξε πως έχει να βγάλει πολλά στη συνέχεια και πως αρχίζει να "δένει".



Αναφορικά με τα συμπεράσματα που ο ίδιος έβγαλε από το φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους, ο Λαζαρίδης τόνισε: "Όταν έχεις καλή τακτική σαν ομάδα και προσθέσεις την πίεση, αυτομάτως αλλάζεις επίπεδο. Εμείς πιέσαμε, κλείσαμε όλους τους χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ. Θεωρώ ότι σε δέκα ημέρες η ομάδα θα παίζει αυτοματοποιημένο ποδόσφαιρο», για να συμπληρώσει: «Θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο μας παιχνίδι, γι’ αυτό άλλωστε ξεκινήσαμε και τόσο νωρίς την προετοιμασία. Πρέπει να περάσουμε νικηφόρα το πρώτο ματς και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια. Τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες και με τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουμε, η ομάδα θα είναι έτοιμη".



Ο Λαζαρίδης μίλησε για το πώς αισθάνεται ο ίδιος στον Άρη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Νιώθω πάρα πολύ καλά που βρίσκομαι στον Άρη. Υπάρχει, βέβαια, μεγάλη κόπωση, αλλά έχω πολλά να δώσω. Θα βρω σταδιακά το πρόσωπό μου, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες".



Για τον συμπαίκτη του μέχρι το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου και πλέον και στον Άρη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος ενσωματώθηκε αργότερα με την αποστολή στην Αυστρία, ο αμυντικός του Άρη είχε να πει: "Νομίζω πως σύντομα θα είναι έτοιμος, γιατί ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι χρειάζονται φυσικά χρόνο προσαρμογής, αλλά δεν νομίζω ότι θα του πάρει πολύ καιρό, γιατί βρίσκεται ήδη επτά χρόνια στην Ελλάδα".

Για τους οπαδούς του Άρη που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κύπρου και υποδέχθηκαν την ομάδα εν όψει του φιλικού της περασμένης Τρίτης (06/07) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ο Λαζαρίδης δήλωσε:
"Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και δεν το περίμενα. Μόλις τους είδα, ανατρίχιασα. Ο Άρης έχει παντού Λαό που του δίνει δύναμη για τη συνέχεια".



Τέλος, ο παίκτης του Άρη συμπλήρωσε για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (10/07, 15:00) στο ARIS MEGASTORE: "Είναι πολύ προσεγμένες οι φετινές στολές και ανυπομονούμε να γίνει η παρουσίασή τους και, φυσικά, να δούμε και τον κόσμο μας από κοντά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog