Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

"Παγώνει" του Ραμίς

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να θεωρούν τον Ιβάν Ραμίς σαν μία εξαιρετική επιλογή για το κέντρο της άμυνας αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικονομικά την Μαγιόρκα.

Η αναζήτηση του… hummer για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να ψάχνουν την ιδανική περίπτωση χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το ιδανικό θα ήταν ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής με ετήσιες απολαβές γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ. Φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις και με αυτά τα δεδομένα οι «πράσινοι » δύσκολα θα βρουν κάτι που να κάνει την διαφορά. Εκτός και αν αποφασιστεί να γίνει η υπέρβαση με τον Γκαλάς ή τον Κρις ή να προχωρήσει η περίπτωση του στόπερ που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Η περίπτωση, πάντως, που είναι πολύ δύσκολα να καταλήξει σε "deal" είναι αυτή του Ιβάν Ραμίς της Μαγιόρκα. Η άποψη για τον Ισπανό στόπερ είναι εξαιρετική αλλά η Μαγιόρκα αξιώνει 1,5 εκ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το ποσό. Έτσι φαίνεται πως χάνει σημαντικό έδαφος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog