Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Φέρντιναντ και χάνει το Μουντιάλ!!!

Δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του ο Ρίο Φερντιναντ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας θα δει το Μουτνιάλ ως θεατής πλέον μετά τον τραυματισμό του, και στις πρώτες του δηλώσεις φανερά απογοητευμένος ανέφερε ότι είναι καταραμένος.

Ο ατζέντης του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πίνι Ζάχαβι μετέφερε τα λεγόμενα του Φέρντιναντ μόλις κατάλαβε ότι θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Ο Ρίο ήταν σοκαρισμένος. Μου είπε κάοποιος με έχει καταραστεί. Έτσι αισθάνεται αυτή την στιγμή. Είναι πραγματικά χάλια. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί του συνέβη τέτοιο πράγμα», δήλωσε ο Ζάχαβι.

Όλοι σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον 31χρονο αμυντικό να σφαδάζει στο χορτάρι μετά από ένα τάκλιν που έκανε στον Χέσκεϊ. Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το πρόβλημα με τον παίκτη να μένει εκτός για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ο τραυματισμός αυτός ήρθε να προστεθεί σε μία μίζερη ποδοσφαιρική χρονιά για τον ίδιο, αφού αγωνίστηκε μόλις 13 φορές στο πρωτάθλημα εξαιτίας προβλημάτων στην πλάτη.
«Αυτός ο τραυματισμός δεν έχιε καμία σχέση με τους προηγούμενους. Είναι απλά άτυχος. Ήταν έτοιμος για το μουντιάλ και περίμενε τόσο καιρό για να βρεθεί σε αυτή την διοργάνωση. Είναι δυνατός και πιστεύω θα επιστρέψει σε τέσσερα χρόνια στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο Ζάχαβι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog