Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ έκανε η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό για τον Λέτο.


Πρόταση ύψους δέκα εκατομμμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο έχει κάνει η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το... μεγάλο δίλημμα!

Οι Πορτογάλοι, που έδωσαν τον Ντι Μαρία για 40 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ, προσφέρουν στους πράσινους δέκα εκατομμύρια ευρώ ποσό που σίγουρα είναι τέτοιο που... προβληματίζει και σε βάζει σε σκέψεις. Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι αγόρασαν τον παίκτη δίνοντας λιγότερα από τέσσερα εκατομμύρια στη Λίβερπουλ θα είναι αυτοί που θα πάρουν και την τελική απόφαση, η οποία μόνο εύκολη δεν θα 'ναι.
Το ποσό πάντως δεν θα είναι ακριβώς αυτό αλλά μικρότερο διότι περίπου δύο εκατομμύρια από αυτά που θα δώσουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας θα πρέπει να πάνε στην πρώην ομάδα του Λέτο η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης.
Ωστόσο ο Γιάννης Βεκρής, ο προεδρεύων της εκτελεστικής επιτροπής της διοίκησης του Παναθηναϊκού, δηλώνει ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Λέτο.
Με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "A BOLA" o Γιάννης Βεκρής, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τη Μπενφίκα να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Πορτογαλικής ομάδας.
"Γνωρίζω ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες και πιθανότατα να έχει υπάρξει κάποια πρώτη επαφή, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα για τον Λέτο. Πάντως, τα δέκα εκατ. ευρώ είναι δελεαστικό ποσό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων της εκτελεστικής επιτροπής της διοίκησης του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας: "Οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog