Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής από το διαιτητικό δικαστήριο

 
 
Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά από 6ωρη συνεδρίαση, δικαίωσε τον Ηρακλή με ψήφους 2-1! Η απόφαση αυτή στέλνει Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή ξανά στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. 
 
 
Το πρώτο και ίσως πιο καθοριστικό βήμα για τη δικαίωση του Ηρακλή και την παραμονή του στη Super League πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν με ψήφους 2 υπέρ και μία κατά το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Γηραιού και του δίνει έτσι το δικαίωμα να επαναφέρει την υπόθεση του υποβιβασμού του (για την πλαστή ενημερότητα) στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας. 

Ο αγώνας των κυανόλευκων φτάνει πλέον στην κορύφωσή του, αφού απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι να κατατεθεί η φάκελος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και να εξεταστεί εκ νέου η φορολογική του ενημερότητα. 

Η απόφαση μάλιστα δεν αποκλείεται να βγει την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ήδη ο χρόνος που χάθηκε γύρω από αυτή την υπόθεση είναι πολύς.

Προφανές είναι πλέον ότι η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου θα αναβληθεί, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μέχρι να εκδικαστεί ξανά από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η υπόθεση. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).
Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.
Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.
Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

Το σκεπτικό της απόφασης.

contra.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ S.L.ΜΕΧΡΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΩΡΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΕΙ.πεινακουλας και σφυρης ΕΤΣΙ..."ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ"...ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog